Aztecross onthult de werkelijke reden dat de inhoudskluis van Destiny 2 bestaat

Aangezien ik ongeveer zeven miljoen artikelen per dag schrijf, heb ik er moeite mee om al mijn favoriete Destiny 2-contentmakers altijd bij te houden. Dus toen ik een Aztecross onlangs een video genaamd “Why Beyond Light is in wezen Destiny 3”. Ik dacht dat ik waarschijnlijk wist waar het over ging, het idee dat Beyond Light bestaat uit inhoud die bedoeld was voor Destiny 3 onder Activision, iets dat we hebben getheoretiseerd ongeveer daarvoor.

Maar dat is niet waar Aztecross het in de video over heeft, en hij maakt echt belangrijk nieuws met een onthulling over het uiteindelijke doel van de Destiny Content Vault, wat niet echt is wat we dachten dat het was.

Je kunt de video hier bekijken, en ik zal hem hieronder bespreken:

De algemene theorie over de Destiny Content Vault was dat Bungie het voornamelijk deed om ‘ruimte te besparen’, omdat de game simpelweg te groot werd vanuit het perspectief van de harde schijf, en het stelde hen ook in staat om dingen te doen zoals het herbouwen van oude Destiny 1-assets voor “Gemakkelijkere” content releases (dwz de Cosmodrome keert dit jaar terug).

Maar volgens Aztecross is het ingewikkelder dan dat.

Hij heeft het over een acht uur ontmoeting met makers van inhoud die Luke Smith afgelopen najaar had over zowel de inhoudskluis als een potentiële Destiny 3, en hoewel dit klinkt als iets dat hij mei technisch niet in staat zijn om over te praten (check die NDA beter), de info is er nu.

Luke Smith legde de groep het idee uit dat Destiny vol zat met zoveel bugs en zo moeilijk te ontwikkelen was omdat het in wezen opnieuw moest worden opgebouwd. En dat het doel van de inhoudskluis niet alleen is om ruimte op de harde schijf te besparen, het is dat deze planeten en activiteiten uit het spel worden geroteerd om te worden “herbouwd” op een manier die een nieuw proces of een nieuwe engine suggereert, om later in een “betere” vorm terug te keren naar het spel.

Een vraag die Smith aan de groep stelde, was: ‘waarom doe je dat eigenlijk? willen a Destiny 3? ” en de groep somde een heleboel dingen op, zoals meer RPG-aspecten en nieuwe, grotere gebieden, en hij zei dat al die dingen mogelijk zouden zijn als ze Destiny 2 gewoon op deze geplande manier zouden ‘verversen’ met in en uit rotatie van inhoudskluizen. En daarom hebben we nog minstens drie jaar Destiny 2 voor de boeg met al drie genoemde uitbreidingen.

Bungie heeft hierover niet publiekelijk gesproken, waardoor de fanbase zich afvroeg waarom de game ronduit 40-60% van de game verwijdert om te worden “gewelfd”.

Ik haal twee belangrijke dingen weg uit deze mooie kaskraker:

1) De verwijderde inhoud kan inderdaad eerder terug zijn dan we denken. Ik denk dat de meeste mensen aannemen dat gewelfde inhoud voor altijd verdwenen is. Dat dingen als Leviathan of Forges of Mercurius of Mars gewoon voor onbepaalde tijd zullen worden opgesloten. Maar als wat Smith zei waar is, worden deze activa, althans een aantal ervan, achter de schermen “herbouwd”, en dat zouden ze niet doen als ze niet van plan waren ze opnieuw uit te geven. Misschien niet met allemaal dezelfde missies of activiteiten, maar ze komen toch terug. En dit lost het probleem op dat Bungie betaalde inhoud verwijdert als deze in feite opnieuw in het spel wordt ingevoegd, bijvoorbeeld over een jaar in plaats van gewoon voor onbepaalde tijd op ijs te zetten.

2) Het andere is iets dat Aztecross noemt, dat Beyond Light een test zou moeten zijn van wat een “Destiny 3” -zone eigenlijk betekent. Ik weet niet welke vorm dit precies zal aannemen, maar Europa en de Cosmodrome zouden voorbeelden moeten zijn van wat Bungie probeert te doen met toekomstige zones. Ik weet niet of dit veranderingen in de instancering betekent, veranderingen in de manier waarop live-evenementen op de kaarten werken, veranderingen in visuals, maar sommige een soort “evolutie” van de Destiny-patrouilleruimte zoals we die kennen. Als er zijn Nee grote veranderingen, ja, we zullen ons afvragen wat het nut hiervan is. Aztecross vermeldt ook dat hij gelooft dat het waarschijnlijk is dat we hier snel genoeg oudere consoles van de laatste generatie achterlaten, omdat het waarschijnlijk is dat deze veranderingen gericht op de volgende generatie binnenkort te veel zullen zijn voor oude eenheden. En we weten allemaal hoe cross-gen-problemen vooral de oorspronkelijke Destiny tegenhielden.

Dit is behoorlijk fascinerend, en een groot probleem. Ik denk dat de meesten van ons in de veronderstelling waren dat de gewelfde Destiny 2-inhoud allemaal dood was, maar als het legitiem wordt geremasterd voor een heruitgave, is dat significant, en het zou misschien ooit kunnen betekenen dat we Doen verkrijg de “grote wereld van Destiny” die alle Destiny 1- en Destiny 2-inhoud samen bevat, als de ruimte op de harde schijf geen probleem is (misschien is een deel van deze heropbouw ook het vinden van een manier om die voetafdruk te verkleinen).

Er is hier nog te veel onbekend over om volledig te begrijpen hoe dit de toekomst van de franchise zal beïnvloeden, maar voor mij is dit idee dat de kluis een ‘wederopbouw-incubator’ is in plaats van een plek waar de inhoud gewoon doodgaat, zeer bemoedigend, en ik hoop zo speelt het zich in de praktijk af.

Volg mij op Twitter, YouTube en Instagram. Haal mijn sci-fi-romans op Herokiller en Herokiller 2, en lees mijn eerste serie, De Earthborn Trilogy, die ook aan staat audioboek.

READ  Rockstar Games biedt een update voor de volgende generatie GTA 5-release en maakt deze bekend
More from Madison Garrett

Jacob DeGrom is uitgeschakeld in de wedstrijd met D

New York – Als er een tegenslag is die Mets niet aankan,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *