Bekijk de eerste trailer voor The Witcher: Monster Slayer AR mobiele game

CD Projekt-dochter Spokko heeft vandaag aangekondigd dat het werkt aan een gratis te spelen augmented-reality-game voor mobiele iOS- en Android-apparaten in het The Witcher-universum.

The Witcher: Monster Slayer speelt zich af vóór de gebeurtenissen van CD Projekt’s The Witcher-spellen, in een tijd waarin zwervende monsters vaker voorkwamen. Spelers zullen de rol aannemen van een nieuwe witcher die de taak heeft om tientallen wezens uit de gameserie en nieuwe bedreigingen te bestuderen, volgen en bestrijden. Spelers verzamelen trofeeën om hun overwinning te markeren en vullen een bestiarium in met gewone, zeldzame en legendarische monsters, waaronder basilisken, sirenes en golems.

Sommige van deze wezens zijn behoorlijk krachtig en spelers zullen zich moeten voorbereiden door bommen, aas, drankjes en oliën te maken. De tijd van de dag en de weersomstandigheden in de echte wereld zijn bepalend voor ontmoetingen en de first-person-gevechten zullen AR gebruiken om spelers te laten vechten met zwaarden en magische tekens. Spelers zullen ook meer leren over het zijn van een tovenaar door verhaalgestuurde speurtochten te voltooien.

Bekijk alle beste VPN-services die u in 2020 kunt gebruiken

Deze game is waarschijnlijk in de maak sinds augustus 2018, toen CD Projekt een meerderheidsbelang in Spokko verwierf en het toegang gaf tot zijn IP om aan een mobiel project te werken. Spokko zal later dit jaar de lanceringsdata voor beide versies van de game bekendmaken.

READ  KEAM 2021 Entry Card uitgebracht op cee.kerala.gov.in - Directe link en hoe hier te downloaden
Written By
More from Vanessa Hale

Dirt 5 is zojuist toegevoegd aan de Freakin ‘Xbox-koelkast als een gratis pass-through-functie

We zijn erg enthousiast hier bij Pure Xbox voor de volgende batch...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *