Azure Striker Gunvolt 3 komt deze winter naar pc

Inti creëert jij zal vrijgeven Azure Striker Gunvolt 3 “ voor computer Over stoom- Deze winter, de ontwikkelaar aankondigen.

Azure Striker Gunvolt 3 “ De Switch wordt voor het eerst gelanceerd op 28 juli, gevolgd door Xbox Series en Xbox One op 2 augustus.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam .pagina:

In de omgeving van

Wat ligt er achter het pad naar hoop?

Volgende aflevering in hoge snelheid 2D een taak Azure Striker Gunvolt De serie is er eindelijk met Azure Striker Gunvolt 3 “. Breng het ingebedde verhaal in evenwicht met bevredigende gameplay, Azure Striker Gunvolt 3 “ Het is de meest extravagante inzending in de serie tot nu toe!

Speel als nieuwe ster Kirin en Gunvolt terwijl je tussen hen wisselt tijdens de invasie Azure Striker Gunvolt 3 “Veel podia en bazen. Verhaal + modus die de spannende actie behoudt zonder het rijke verhaal te onderbreken. nieuw op Azure Striker Gunvolt 3 “ Het zijn fotosporen, dagvaardingen en verzamelobjecten die zijn opgeroepen uit de speciale herinneringen van Gunvolt. Meer dan 150 soorten beschikbaar om te verzamelen!

Functiegidsen

  • Het bevredigende zwaardvechten ontmoet superkrachten met lichtsnelheidexpertise Opwindende 2D-actie op je eigen manier! Bestuur de elegante zwaardbeweging van Kirin of de verwoestende bliksemkrachten van Gunvolt om podia te wissen met fenomenale vaardigheden!
  • Het dystopische en spannende verhaal van de nabije toekomst verschijnt in realtime met “Story Mode +” – Personages praten en maken grappen zonder de gameplay te onderbreken dankzij Story Mode +, waardoor hun personages kunnen schitteren en het verhaal kunnen ontwikkelen zonder afbreuk te doen aan de actie-ervaring. Er zijn volledig Engelse stemmen beschikbaar met het originele Japans!
  • Nieuwe nummers van “The Muse” Lumen verhitten de strijd Laat je speelstijl zien om “Kudos”-punten te verdienen en virtuele popster Lumen begint haar eigen optreden, waarbij ze het podiumspoor vervangt door een akoestische popsong! Zeven geheel nieuwe nummers zijn opgenomen, samen met een grote selectie klassieke nummers uit de serie.
  • Kirin en Gunvolt-team creëren een nieuwe kracht: “Image Pulse” – Verzamel meer dan 150 soorten ‘Picture Pulses’ om de herinneringen van Gunvolt vorm te geven. Met Image Pulses kun je kameraden en rivalen uit het verleden van Gunvolt oproepen om aan te vallen, vaardigheden toe te kennen en meer.

READ  Team Taiwan zegt dat het bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Peking zal zijn
More from Madison Garrett
Beste iPhone-achtergronden van de week (Wekelijkse achtergrond # 23 2022)
Het is tijd om nieuwe wekelijkse wallpapers te krijgen met prachtige wallpapers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *