Babylon’s Fall van PlatinumGames is nu een live servicegame

Dit verhaal maakt deel uit van een verzameling verhalen genaamd


E3 2021 vindt plaats van 12-15 juni als een opnieuw ontworpen virtueel online evenement. Nintendo, Xbox, Bethesda, Square Enix, Sega, Bandai Namco, Ubisoft, Capcom en meer zullen nieuwe videogame-aankondigingen, trailers, releasedatums en meer aanbieden.

Drie jaar nadat het werd aangekondigdEn de val van Babylon Heb een nieuwe trailer en meer details dan ooit tevoren in Square Enix E3 2021-show op zondag. Een van die details is het feit dat de game wordt ontwikkeld en gepland als een live servicegame, volgens ontwikkelaar PlatinumGames.

In een kort ontwikkelaarsbericht na de E3-trailer, leden val van BabylonHet game-ontwikkelingsteam legde uit dat de game na de release updates zal ontvangen met nieuwe inhoud. Volgens de beschrijving van de YouTube-trailer van de game bevat deze content ‘Game Modes’ en wordt deze gratis uitgebracht.

De ontwikkelaars legden ook uit dat de game in singleplayer kan worden gespeeld, maar dat spelers zich ook kunnen aansluiten bij groepen van vier om kerkers te voltooien – een mogelijke instelling voor wat nieuwe inhoud. -op is beperkt tot kerkers, of zal ook beschikbaar zijn in de rest van het spel.

Buiten de nieuw aangekondigde live service-items, val van Babylon Net zoals Square Enix en PlatinumGames eerder hebben laten zien. Het is nog steeds een RPG, met een sterke nadruk op hack-and-slash-gevechten, en het speelt zich nog steeds af in de gloeiende stad New Babylon, een plek die fantasie en hoge bijbelse elementen lijkt te combineren.

Deze nieuwe trailer bevestigde ook dat de game eraan komt PlayStation 5, naast de eerder aangekondigde platforms voor Playstation 4 En de computer. Een ding dat de game helaas niet heeft, is de releasedatum, hoewel je je kunt aanmelden voor de bèta op الإصدار De officiële website van het spel.

READ  Panasonic maakt vacuümgadget om draadloze oordopjes van treinrails te redden
Written By
More from Lesley Curry

Tweede editie van Kennemer Basketball Games zonder publiek – De Jutter

NBA Bubble wordt nagebootst in IJmuiden IJmuiden – Aanstaande zaterdag moeten de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *