Xbox Games Show: uitgebreide trailer met Ninja Theory, Obsidian, Rare, Double Fine en meer

Microsoft heeft Xbox Game Show: Extended Presentation aangekondigd die op donderdag 17 juni om 10.00 uur PT/1PM ET/6PM GMT zal plaatsvinden en gesprekken zal bevatten met Double Fine, Obsidian, Ninja Theory, Rare en meer.

Adverteer in Xbox-draad Deze show wordt gehost door Kinda Funny Xcast en Gamertag Radio Parris Lilly En het zou meer kunnen onthullen over de ontwikkeling achter de schermen van titels als Double Fine’s Psychonauts 2, Obsidian’s The Outer Worlds 2 en/of Avoved, Ninja Theory’s Senua’s Saga: Hellblade II, Rare’s Everwild, Sea of ​​​​Thieves en/ of Sea of ​​​​Thieves veel meer.

Het is belangrijk op te merken dat Microsoft specifiek vermeldt dat dit aanbod “gesprekken met ontwikkelaars” omvat en niet de grote onthulling vermeldt. Er kunnen echter verrassingen in het verschiet liggen!

De releasedatum van Psychonauts 2, de trailer voor The Outer Worlds 2 en Sea of ​​Thieves’ Pirates of the Caribbean crossover zijn getoond op E3 ​​2021’s Xbox en Bethesda Games Showcase, maar over de andere titels hebben we nog niet veel gehoord eerder genoemd.

Deze uitgebreide demo zal het momentum van Microsoft voortzetten na de presentatie met de releasedatum van Starfield, de eerste multiplayer-beelden voor Halo Infinite, de onthulling van de Redfall-ontwikkelaar van Dishonored Arkane Studios, Forza Horizon 5 en nog veel meer.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Vanessa Hale

Seizoen 2 van Sea of ​​Thieves komt volgende week uit op Xbox en pc

Geplaatst door Dom Bibiat, woensdag 7 april 2021 11:20 GMT bijzonder Staat...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *