Baldur’s Gate 3-fans, deze aankomende RPG is misschien wel jouw favoriet

Baldur’s Gate 3-fans, deze aankomende RPG is misschien wel jouw favoriet

Thaumaturg Het zou mijn aandacht niet hebben getrokken als ik niet kennis had gemaakt met isometrische spellen zoals Baldur’s Gate 3, maar ik ben erg dankbaar dat het dat wel deed. Ontwikkelaar Fool’s Theory staat aan het roer van de verhaalgedreven RPG. Als je al heel lang fan bent van isometrische games, herinner je je misschien de naam van de studio uit Seven, nog een unieke draai aan dit ondergewaardeerde genre. Fool’s Theory bestaat ook uit ontwikkelaars die aan games als The Witcher 3 hebben gewerkt, en de uitgever van The Thaumaturge, 11 Bit Studios, heeft ook aan andere games zoals Frostpunk gewerkt.

Thaumaturge is meer cultureel gedreven dan de vorige game van de ontwikkelaar, hoewel het spelers onderdompelt in een sinistere fantasieversie van het 20e-eeuwse Warschau. Net als in Baldur’s Gate 3 hebben de keuzes die je maakt tijdens het spelen invloed op je algehele RPG-ervaring. Fool’s Theory zegt dat we “moreel dubbelzinnige keuzes” kunnen verwachten als we hoofdrolspeler Victor Szulski spelen, een gezegende (of vervloekte) man met een zeldzame kracht die bekend staat als thaumaturgie.

Het is aan ons om het type persoon en de persoonlijkheid van Victor te bepalen, net zoals dat het geval is bij de Tavs in Baldur’s Gate. Ik zou zeggen dat het lijkt op het spelen van een Origin-personage in BG3, in die zin dat je een personage hebt met een achtergrond die hun toekomst vormgeeft. Je kunt Wiktor’s laarzen uitproberen en The Thaumaturge nu spelen terwijl de gratis proefperiode loopt tijdens Steam Next Fest, dat eindigt op Maandag 16 oktober.

Als je meer wilt weten over The Thaumaturge of de nieuwe bèta zelf wilt downloaden, ga dan naar de officiële pagina op stoom Om dieper in te gaan op de komende game. Fool’s Theory zegt dat je met de demo “de kans krijgt om de proloog te spelen” in plaats van de volledige game, “wat je een goed gevoel voor de game zou moeten geven zonder de plot al te veel te bederven.”

READ  Starfield DLSS 3 ligt weer op tafel, zegt Modder

Ik ben benieuwd hoe thaumaturgie er in de game uitziet, vooral met het Salutor-systeem. In wezen zijn Salutors wezens die worden geconsumeerd door thaumaturges zoals Wiktor, die zich voeden met menselijke onvolkomenheden. Het lijkt bijna op Dark Souls, maar je kunt ervoor kiezen om het te temmen. Ik ben er zeker van dat dit enige impact zal hebben op je morele status binnen het spel, aangezien de ontwikkelaar zegt dat je Salutors kunt gebruiken “om een ​​voordeel te behalen terwijl je de wereld verkent en je tegenstanders op hun knieën dwingt.”

Terwijl je wacht tot de volledige game uitkomt, zodat je zelf het gebruik van demonische entiteiten kunt ervaren, kun je door een paar van onze andere favoriete fantasiespellen bladeren die je nu kunt spelen. Voor een aantal nieuwe inzendingen om naar uit te kijken, kun je ons overzicht van de meest interessante aankomende pc-games bekijken om iets anders dan The Thaumaturge aan je verlanglijstje toe te voegen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *