Komt Lords of the Fallen naar Xbox Game Pass?

Komt Lords of the Fallen naar Xbox Game Pass?

gepubliceerd: 09-10-2023T12:41:32

Bijgewerkt: 2023-10-09T12:41:45

Lords of the Fallen (2023) is een vervolg op de gelijknamige game uit 2014, maar zal deze versie op de Xbox-abonnementsservice verschijnen? Dit is wat je moet weten over Lords of the Fallen die naar Xbox Game Pass komt.

Lords of the Fallen dient als een vervolg op het originele spel en een herstart van de serie, waarbij de onhandige, hoge fantasie van de eerste LotF wordt verlaten voor een somberdere esthetiek die is overgenomen uit de Dark Souls-serie van de software, vooral Dark Souls 3. Het bevat ook een aantal verbazingwekkend bochtige baasgevechten en locaties Onderdrukkend, waardoor spelers scherp blijven.

Artikel gaat verder na advertentie

Soulslike zal meer gemeen hebben met eerdere games in de Souls-serie dan dat het een open-wereldmissie is zoals Elden Ring. Terug naar de basis, maar dan als een spel van de huidige generatie. de Spel Komt naar de pc-, PS5- en Xbox-serie 13 oktober 2023. Zal Lords of the Fallen echter naar Xbox Game Pass komen?

CI-spellen

Lords of the Fallen komt niet naar Xbox Game Pass.

Komt Lords of the Fallen naar Game Pass?

Nee, Lords of the Fallen komt niet naar Xbox Game Pass op de eerste dag. Er is ook geen informatie over de toegang tot de dienst in de toekomst.

Uiteraard kan dit altijd veranderen. Maar zoals het er nu uitziet, zal Lords of the Fallen geen onderdeel zijn van Game Pass. Daarom zullen degenen die van plan zijn een exemplaar te bemachtigen, moeten beslissen of ze hun geld willen uitgeven aan de standaard- of deluxe-editie van het spel.

Bekijk enkele van de onderstaande handleidingen voor meer Lords of the Fallen-inhoud!

Fallen Lords-voorbeeld | Komt Lords of the Fallen naar de Nintendo Switch? Is Lords of the Fallen een zielsachtig spel? Hoe lang duurt het om Lords of the Fallen te verslaan? Systeemvereisten voor Fallen Lords | Heeft Lords of the Fallen multiplayer? Is Lords of the Fallen een vervolg of een reboot? Heeft Lords of the Fallen een gemakkelijke modus

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *