Baldur’s Gate 3 Hotfix 7 Patch-opmerkingen: Crashes en spelfixes opslaan

Baldur’s Gate 3 Hotfix 7 Patch-opmerkingen: Crashes en spelfixes opslaan

gepubliceerd: 27-09-2023T10:44:36

Bijgewerkt: 27-09-2023T10:44:49

Larian Studios heeft een kleine, maar potentieel cruciale hotfix uitgebracht voor spelers die last hebben van gespecialiseerde crashes en problemen met het opslaan van games.

Baldur’s Gate 3 is voortdurend verbeterd sinds de release in Early Access. De game was een groot succes, maar dat was het resultaat van constante iteratie.

Om deze reden is het bewonderenswaardig dat Larian doorgaat met het debuggen en oplossen van verschillende problemen met een constante snelheid. Al deze elementen komen samen om het spel te laten stromen, het stabieler te maken en in het algemeen een betere ervaring voor iedereen te bieden.

Artikel gaat verder na advertentie

Nu heeft de studio de nieuwste hotfixes uitgebracht. Hoewel dit waarschijnlijk niet van invloed zal zijn op de meeste spelers, zal het van cruciaal belang zijn voor degenen die crashes en opslagproblemen in het spel hebben ervaren. Wanneer dit het verschil kan zijn tussen het wel of niet spelen van het spel, kan het een uitkomst zijn.

Meld u gratis aan voor Dexerto en ontvang

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Wat is er veranderd in Baldur’s Gate 3 Hotfix 7 patchopmerkingen

Er is niet veel veranderd Hotfix voor Baldur’s Gate 3 7Maar voor sommige spelers zal dit het verschil zijn tussen het spelen van het spel en het niet spelen ervan.

De meeste oplossingen hier zijn gericht op crashproblemen met gamebestanden en opgeslagen bestanden. Hoewel deze oplossingen een beetje een niche lijken, helpen ze bij het verwijderen van enkele gevallen waarin de game weigert te werken. Dit kunnen zaken zijn zoals ongeldige items, dubbele karakters of ingewikkelde dialogen in multiplayer-sessies.

Larian Studio’s

Er is niets frustrerender dan een game die je wilt spelen, maar je opslagbestanden crashen of beschadigen. Met dat in gedachten zal het voor degenen op wie dit van invloed zal zijn, alles zijn.

Baldur’s Gate 3 Hotfix 7 patchopmerkingen

de veranderingen

  • Een crash opgelost die kon optreden bij het luisteren naar een dialoog tijdens een multiplayersessie.
  • Een crash opgelost die werd veroorzaakt door beschadigde itemstapels die kon optreden bij het uitladen van een level of het verplaatsen naar een nieuw gebied.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het spel werd opgeslagen bij het laden in een nieuwe regio terwijl de Withers Locker nog in een oude regio was geladen.
  • Een crash opgelost die kon optreden bij het laden van opgeslagen games die ongeldige items in de inventaris bevatten.
  • Een probleem met het opslaan van games met betrekking tot vallen opgelost.
  • Dubbele karakters en items verwijderd die het gevolg zijn van het verplaatsen van items over twee verschillende cacheniveaus.
  • Probleem opgelost dat de achtergrondoptie voor voorvertoning van tekst de hoogte niet verandert na het verkleinen van de tekstgrootte van het dialoogvenster.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *