Klik, klik, klik met Lord of the Click: Interstellar Wars op Xbox en PlayStation

Klik, klik, klik met Lord of the Click: Interstellar Wars op Xbox en PlayStation
Spring tussen de sterren met de nieuwste Lord of the Click-game op Xbox

We hebben al de kans gehad om deel te nemen aan de Lord of the Click-serie op Xbox. Met meerdere iteraties van de franchise op onze consoles. Lord of the Click: Interstellar Wars tilt de zaken naar een intergalactisch niveau als vierde deel in de serie en belooft meer hersenloos klikken op Xbox.

De strijd tegen artritis

Lord of the Click: Interstellar Wars heeft zijn weg gevonden naar Xbox en PlayStation, na de recente pc-release.

De ontwikkelaars van HugePixel weten dat je bij Lord of the Click: Interstellar Wars misschien een beetje pijn in je pols voelt door alle aangeboden klikken. Het is een klassieke strijd tussen goed en kwaad versus artritis. Waar je de kans krijgt om de ruimte in te vliegen en je een weg te banen naar de overwinning tegen buitenaardse wezens en mutanten. Het plan is om nieuwe planeten te koloniseren en werelden te veroveren. Maar je zult verschillende militaire eenheden moeten verzamelen die je kunt inzetten tegen golven vijanden.

Grijp de kans om extra wapens en vallen in te zetten om je vijanden te verslaan: die stomme buitenaardse wezens!

Denk na over alles wat je in de originele tekst zult leren Meester van de klik, Heer van de tweede klik En Heer van de derde klikEn je moet weten wat je kunt verwachten van deze nieuwe.

Nu beschikbaar!

Lord of the Click: Interstellar Wars is nu beschikbaar op de Xbox Series Het is ook beschikbaar op PlayStation en pc.

Bekijk het op Xbox-winkel Voor £ 4,19, en houd ons in de gaten voor onze volledige recensie van de game binnenkort!

READ  De ontwikkeling van de 10e generatie Xbox is bevestigd bij Microsoft

Beschrijving van Lord of the Click: Interstellar Wars op Xbox

Het is weer tijd om je ondeugende vingers te strekken! Weet je waarom de Heer van de Klik voor de vierde keer voor jouw kritische blik verschijnt? Het is simpel: spelers houden van Lord of the Click, omdat deze serie games meer is dan de ruimte zelf! Hoe cool dat ik in de hoofdbeschrijving terechtkwam, hè!?

Lord of the Click: Interstellar Wars tilt de eindeloze strijd tussen goed, kwaad en artritis naar een geheel nieuw kosmisch niveau! Vecht tegen buitenaardse wezens en mutanten, koloniseer nieuwe planeten en reik naar de sterren, allemaal onder het afgemeten, rustgevende kraken van je gewrichten. Je hebt nog niet veel plezier gehad en dat zal zeker niet gebeuren totdat we de vijfde Lord of the Click-game uitbrengen! (De spellen zijn overigens niet verhaalgerelateerd, je kunt direct met dit spel aan de slag!)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *