De Samsung Galaxy A52s krijgt in september een grote update

De Samsung Galaxy A52s krijgt in september een grote update

Als een van Samsung’s laatste telefoons ontvangt de Galaxy A52s nu de update van september. Welke: het gaat om 1,4 GB, al is dat niet echt verrassend.

Galaxy A52s september 2023-update

Alle Samsung-telefoons die maandelijks de nieuwste beveiligingsupdates ontvangen, zijn de afgelopen weken al voorzien van de september-patch. Voor de duidelijkheid: er zijn alleen nog de Galaxy A52s over. Dit was verrassend, omdat andere Galaxy A52-modellen de update al hadden ontvangen. Bovendien moeten de A52’s nog de enorme “medium update” met wazige inhoud ontvangen die veel andere Galaxy-telefoons vorige maand ontvingen.

Daarmee slaat Samsung vandaag twee vliegen in één klap. De Galaxy A52s ontvangt nu een update naar firmwareversie A528BXXU5EWH9. Om deze te installeren moet je een pakket van ongeveer 1,4GB downloaden, wees dus zuinig op je datapakket en doe dit alleen via Wi-Fi.

De grote update bevat verbeteringen aan ‘Apparaatgedrag“, wat in de praktijk neerkomt op het updaten van veel One UI-apps. Dan is er nog de update van september. Deze verhelpt allerlei kleine en grote beveiligingskwetsbaarheden. Wat betreft het Android-besturingssysteem zelf zijn er belangrijke verbeteringen voor telefoons met een Qualcomm-processor – zoals de Galaxy A52s Het bedrijf werkt Samsung zelf werkt aan het verbeteren van de beveiliging Samsung-toetsenbordde OneUI-startpagina draagraket, weer instellingen voor app-vergrendeling, Zodat hij het weet, Dubbele boodschapper En Slimme suggesties.

Beschikbaarheid

Je kunt de update van september nu downloaden op Merkloos Galaxy A52’s in Nederland, België en op Vodafone beschreven Apparaten. Alleen bij een toestel van T-Mobile moet je nog even geduld hebben.

READ  Lijsten controleren en vertalen: met deze apps kun je

Je kunt wachten tot de update verschijnt, of meteen handmatig controleren of je deze al kunt downloaden. Dit kunt u doen via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heeft u de update ontvangen op uw A52’s? Heeft u na de installatie nog andere wijzigingen opgemerkt?

(Bedankt, Anu!)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *