Baldur’s Gate 3 zal geen “Game Master Mode” hebben, maar wel mods

Baldur’s Gate 3 zal geen “Game Master Mode” hebben, maar wel mods

met Baldur’s Gate 3 Zeer binnenkort kan een van de grootste en beste RPG-games binnenkort in ons bezit zijn. Daartoe gaven Baldur’s Gate 3-directeur en Larian Studios-oprichter Swen Vincke een nieuw interview dat ingaat op ondersteuning na de lancering, mods en meer. Daarom hebben we enkele van de grootste details afgerond voorafgaand aan de releasedatum van Baldur’s Gate 3 in augustus.

Fink werd gevraagd naar zowel de Dungeon Master-tool van Larian Studios als de ondersteuning van Baldur’s Gate 3 in een nieuw Dropped Frames-interview, dat je hieronder kunt vinden.

“Nee, ik denk het niet [so]Fink zei over de DM-tool die Larian heeft gebouwd om spelers in staat te stellen hun eigen campagnes te maken. “Ik wou dat we het hadden, want het zou ons werk gemakkelijker maken, maar het zou te ingewikkeld zijn.”

Hoewel dit voor sommigen een teleurstelling kan zijn, zou een volledige reeks tools om spelers te helpen hun D & D-campagnes binnen Baldur’s Gate 3 uit te voeren, eerlijk gezegd een enorme onderneming zijn voor Larian, en ook zorgen voor een ongelooflijk lange fantasie-RPG.

Divinity Original Sin 2 had een Game Master-modus, waarmee je in feite je D & D-campagnes kunt uitvoeren en een zeer samengestelde, tafelachtige ervaring in de game kunt opdoen. De DOS2 Game Master was in wezen een enkele desktop die aangepaste inhoud kon bewerken en beheren voor je team van avonturiers om mee te werken, dus het lijkt erop dat Baldur’s Gate 3 zoiets niet zal hebben.

Toch zouden BG3-mods veel beter zijn, legde Fink uit. We zullen de mod ondersteunen, na de release zal er veel ondersteuning naar de mod komen, maar niet meteen.

READ  Cyberpunk 2077-ontwikkelaar "zal niet agressief zijn" met microtransacties voor meerdere spelers

“Het zal nog steeds een hele uitdaging zijn om dat te doen,” voegt Fink toe, “De motor is er, waardoor je veel dingen kunt doen, maar het probleem zijn de beelden die je erin moet stoppen.” Vincke associeert BG3-modding vervolgens met deze voorgestelde GM-tool en zegt dat ontwerpers mogelijk een team kunnen samenstellen en een kerker of speelruimte kunnen creëren binnen de Larian-engine, maar dat zou veel personeel en tijd kosten.

Baldur's Gate 3 zal niet bevatten

Met de release van de game op Steam Early Access in 2020, zijn Baldur’s Gate 3-mods al uitgebracht, dus we hebben de beste verzameld en zullen doorgaan met het uitbreiden van onze uitsplitsing na de release. Vincke heeft al gezegd dat het basisspel van Baldur’s Gate 3 ook als je eigen Game of Thrones-avontuur zal zijn, dus het is niet zo dat BG3 klein zal zijn.

Fink werd ook gevraagd naar toekomstige inhoudsplannen voor Baldur’s Gate 3, wat een grote vraag lijkt gezien de enorme RPG die nog niet uit is, maar hij had het volgende te zeggen: “We zijn een studio zoals elke andere, toch? We weten al wat we hierna gaan doen, maar daar hebben we nog helemaal niet op gezinspeeld omdat het nog zo vroeg is.”

Terwijl we ons voorbereiden op BG3, wil je voor de lancering vertrouwd raken met enkele belangrijke details. Daarom hebben we Baldur’s Gate 3-kampmechanisme al afgebroken, samen met de beste wapens van Baldur’s Gate 3.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *