Uitleg over de downloadgrootte van Baldur’s Gate 3

Uitleg over de downloadgrootte van Baldur’s Gate 3

Afbeeldingen via Larian Studios

Nu de game bijna uitkomt, is het de moeite van het bekijken waard Baldur’s Gate 3 Downloadgrootte om ervoor te zorgen dat u over de benodigde opslagruimte beschikt om u voor te bereiden.

Baldur’s Gate 3 Het is gevormd om de grootste te zijn CRPG In de geschiedenis van het genre, vooral vanuit het oogpunt van grootte en inhoud, met 16.000 gerapporteerde eindstaten en minimaal 75 uur nodig om te spelen. Met deze enorme game komt een behoorlijk grote installatiegrootte. Bekijk dus onze uitleg van Baldur’s Gate 3 grootte downloaden.

Wat is de downloadgrootte van Baldur’s Gate 3?

Een promotioneel beeld voor het gevecht in Baldur's Gate 3

Klik om te vergroten

afhankelijk van het spel Steam-paginaEn Baldur’s Gate 3 zal nodig hebben 150 GB opslagruimtemaar dit betekent niet dat de downloadgrootte exact hetzelfde zal zijn.

Terug in oktober 2020, Director of Publishing bij Larian Studios tjilpen de poort van die baldur 3 De installatiegrootte is ongeveer 80 GBWe vinden het geweldig dat je minimaal 150 GB hebt, want dat is helemaal goed voor je.

De exacte installatiegrootte van de definitieve versie zou in de drie jaar daarna enigszins kunnen zijn veranderd, maar we zullen het pas weten als de game de laatste update krijgt vóór de lancering op 31 juli.

We kennen ook de huidige resolutie Baldur’s Gate 3 Downloadgrootte en installatiegrootte bedankt SteamDB. Volgens de spelpagina bevat de hoofdinhoud een bestand De downloadgrootte is 63,09 GBterwijl het totaal Het installatiepakket is 78,11 GB.

Het is de moeite waard om op te merken dat we de exacte downloadgrootte op de PlayStation 5 nog niet weten, maar het zal waarschijnlijk een vergelijkbare grootte zijn wanneer deze in september wordt gelanceerd.

READ  Microsoft Display Adapter-stuurprogramma voor Windows 11/10; Waar te downloaden?

We zullen deze handleiding bijwerken als de download- of installatiegrootte verandert met de volledige versie.

Dat staat allemaal in onze uitleg van Baldur’s Gate 3 Grootte downloaden en installeren Nu weet je precies hoeveel opslagruimte je nodig hebt voor de game.

Blijf op de hoogte van GGRecon voor meer Baldur’s Gate 3-gidsen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *