Baldur’s Gate: Dark Alliance 2 komt eraan, Steam Deck geverifieerd

Een van de beste fantasy-coöpgames komt eindelijk naar pc, en eerder dan je denkt – uitgever Interplay bevestigt een releasedatum voor Baldur’s Gate: Dark Alliance 2 voor een op handen zijnde lancering in juli, en het is ook klaar voor Steam Deck.

De mod-versie van de coöp-game Baldur’s Gate: Dark Alliance 1 vond in december 2021 eindelijk zijn weg naar pc na 20 jaar, om de niet zo goed ontvangen Dark Alliance-remake eerder in het jaar goed te maken. Interplay bevestigde eerder dat de geremasterde versie van Dark Alliance 2 uit 2004 in de zomer van 2022 zal worden uitgebracht, en nu weten we wanneer — en dat komt binnenkort.

Wat is de releasedatum van Baldur’s Gate: Dark Alliance 2?

Baldur’s Gate: Dark Alliance 2 verschijnt op 20 juli Via Steam, GOG en de Epic Games Store op pc, maar ook op consoles.

Alle versies ondersteunen een resolutie tot 4K en lokale coöp-weergave, en de Steam-versie biedt ook ondersteuning voor spelen op afstand. Voor Steam Deck-bezitters zorgt Interplay ervoor dat Dark Alliance 2 volledig Steam Deck-geverifieerd is, zodat je het meteen zonder problemen kunt gebruiken.

De volgende stap in de serie is Larian’s Baldur’s Gate 3, die zojuist speelbare dwergen en dwergen heeft toegevoegd aan de Early Access-versie en die in 2023 zou moeten worden uitgebracht, als de ontwikkelaar het mag geloven.

READ  Krijg $ 20 korting op Nvidia's Shield TV en stream RTX 3080-aangedreven games op Black Friday
Written By
More from Max Mcgee
Tuniek krijgt een verrassing Xbox Game Pass op de lanceringsdag
Jasjehet actie-avonturenspel geïnspireerd op de Legend of Zelda met in de hoofdrol...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *