Baldur’s Gate III – Een Xbox Series-versie is in de maak, maar is vertraagd vanwege technische problemen

Baldur’s Gate III – Een Xbox Series-versie is in de maak, maar is vertraagd vanwege technische problemen

Na de aankondiging van gisteren dat Baldur’s Gate III De PlayStation 5 wordt gelanceerd op de dag en datum met de pc- en Mac-versies van 31 augustus, en Larian Studios Director of Communications Molly Carroll heeft vragen beantwoord over een mogelijke Xbox Series-versie van de game.

in functie van Baldur’s Gate III subreddit, Carroll zei dat een Xbox Series-versie van de game al “enige tijd” in de maak was, maar dat Larian Studios technische problemen had ondervonden. Hoewel ze nog steeds proberen deze problemen op te lossen, hebben ze niet genoeg vertrouwen om officieel een Xbox Series-versie van de game aan te kondigen.

“We houden er niet van om iets aan te kondigen totdat we er klaar voor zijn, omdat we de hoop van mensen niet willen wekken totdat we zeker weten dat we het kunnen waarmaken”, zei Carroll.

Download de volledige verklaring hieronder.

Hallo allemaal,

Bedankt voor alle hype en opwinding na de aankondiging van gisteren Baldur’s Gate III Komt op 31 augustus naar PlayStation 5 Day and Date met pc!

Xbox-spelers, we hebben je vragen gezien over of en wanneer je dit kunt verwachten Baldur’s Gate III op Xbox. We hebben een Xbox-versie van Baldur’s Gate III Het is al geruime tijd in de maak, maar we zijn wat technische problemen tegengekomen, vooral met de co-op split-screen modus. We werken nog steeds aan de Xbox-versie ervan Baldur’s Gate III, maar we zijn niet zelfverzekerd genoeg om dat aan te kondigen. We houden er niet van om iets aan te kondigen totdat we er klaar voor zijn, omdat we de hoop van mensen niet willen wekken voordat we zeker weten dat we kunnen waarmaken.

Er is geen exclusief platform dat ons ervan weerhoudt om vrij te geven Baldur’s Gate III Op Xbox-dag en -datum, als dat een technische mogelijkheid is. Als en wanneer we meer platforms aankondigen, willen we ervoor zorgen dat elke release aan onze normen en verwachtingen voldoet. bedankt voor het begrip!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *