JoeWo beweert dat Warzone 2 “geheel nieuw” aanvoelt na de verbeteringen van seizoen 2

JoeWo beweert dat Warzone 2 “geheel nieuw” aanvoelt na de verbeteringen van seizoen 2

gepubliceerd: 2023-02-24T23:28:22

bijgewerkt: 2023-02-24T23:28:30

JoeWo was een hoofdcriticus van Warzone 2 vóór de update van seizoen 2, maar nu denkt de resident “Movement King” van Battle Royale dat er dingen aan het veranderen zijn.

Het was bijna onmogelijk om Joseph ‘JoeWo’ Wohala te ontwijken in de eerste climax van Warzone. Virale clips van hem die hulpeloze tegenstanders te slim af was, verspreidden zich online op het hoogtepunt van de wedstrijd.

Het gaat nog steeds goed na het overschakelen naar Warzone 2, maar door de lagere spelsnelheid zijn dat soort hoogtepunten voorlopig weggenomen. Na de update van seizoen 2 kreeg de game een enorme snelheidsboost en Wohala denkt dat het weer leuk is.

Artikel gaat verder na aankondiging

JoeWo legt uit hoe Warzone 2 seizoen 2 de game in zijn ogen verzilverde

Enkel was gebroken Speel wat solo’s op de boerderij toen een fan vroeg wat hij van de game vond na de update, en hij hield zich niet in toen hij de veranderingen van de update van 15 februari prees.

“De algemene staat van het spel was geweldig… Voor deze update had ik geen plezier, en ik had het gevoel dat veel mensen geen plezier hadden. Maar nu met de nieuwe beweging, lamineren en rennen, is het alsof een heel nieuw spel spelen.”

Over het algemeen gaat het nu veel beter…[no longer] Als je elke keer dat je schiet op je plek blijft zitten, kun je niet zomaar rennen en rennen. Je kunt niets doen, je verstijfde gewoon.”

Hij noemde ook de snelheidstoename van 25% van Armor Plating als de belangrijkste reden voor het betere gevoel, aangezien spelers geïrriteerd waren door langzamere animaties in vergelijking met het originele spel.

Wohala concludeerde door te zeggen dat kleinere problemen, zoals richtsnelheid of raketsnelheid voor bepaalde wapens, kunnen worden aangepast om dingen beter te maken.

De algemene reactie van fans weerspiegelde de ideeën van JoeWo, aangezien spelers nog steeds genieten van de nieuwe veranderingen in het spel en de komst van de geheel nieuwe Ashika Island-kaart.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *