Bandai Namco kondigt de Gamescom 2023 line-up aan

Bandai Namco kondigt de Gamescom 2023 line-up aan

Bandai Namco heeft de line-up voor Gamescom 2023 aangekondigd, die van 23 tot 27 augustus plaatsvindt in de Koelnmesse in Keulen, Duitsland.

Het assortiment omvat Zesde gepantserde kern: Rubicon vuurtEn Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm-verbindingenEn Parkeer verderEn Zand landEn Tekken 8evenals andere “opwindende verrassingen”.

Download de onderstaande details.

  • Zesde gepantserde kern: Rubicon vuurtZesde gepantserde kern: Rubicon vuurt is de langverwachte nieuwe actiegame van FromSoftware en Bandai Namco Entertainment. Spelers zullen hun kern van bepantsering samenstellen uit een verscheidenheid aan onderdelen en wapens om vrij door missielocaties te vliegen die 3D-actie herdefiniëren. Zesde gepantserde kern: Rubicon vuurt Het zal beschikbaar zijn voor hands-on op Gamescom voorafgaand aan de release op 25 augustus.
  • Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm-verbindingenNaruto x Boruto Ultimate Ninja Storm-verbindingen Het is de gloednieuwe toevoeging aan Ultieme Ninjastorm serie. De game, die voortbouwt op het succes van de franchise, zal scherpe graphics bevatten in de stijl van de anime, samen met dynamische gevechten en een verhaalmodus met een originele stijl. Boruto script. Kom kijken naar de 1 vs 1-modus in de Bandai Namco-stand!
  • Parkeer verder – Nieuw uitgebracht op 16 juni, Parkeer verder is het nieuwe intellectuele eigendom van Bandai Namco Europe dat het managementgenre aanpakt en je de heerschappij geeft van een pretparkbedrijf om met een gezonde dosis waanzin te runnen. Gamescom-bezoekers kunnen hun management- en creativiteitsvaardigheden komen testen op de stand!
  • Zand landZand land Het transporteert spelers naar een woestijnwereld, waar zowel mensen als demonen lijden aan een acuut tekort aan water. Speel als de boosaardige prins, Beëlzebub, vergezeld door Sheriff Rao en de demonische dief, en ga op avontuur op zoek naar een legendarische bron verborgen in de woestijn. Zand land Het zal voor het eerst in Europa speelbaar zijn.
  • Tekken 8Tekken 8het langverwachte vervolg in de legendarische serie, belooft de meest visueel verbluffende te worden Tekken adres nog niet. De game wordt geleverd met een nieuwe filosofie die zich richt op agressiviteit, totale aanvallen aanmoedigt en tot geweldige gevechten leidt. Speel tegen een vriend of een andere willekeurige persoon van Gamescom om je favoriete personages te kiezen!
  • en meer… – Naast deze reeds overvolle line-up heeft Bandai Namco Europe ook andere spannende verrassingen voor Gamescom – houd ons in de gaten voor meer en tot ziens!

READ  Blitz Challenge met vrouwelijke topspelers

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *