Xbox Game Pass voegt vandaag twee games toe, waaronder The Wandering Village

Xbox Game Pass voegt vandaag twee games toe, waaronder The Wandering Village
Na de komst van Maquette eerder deze week, zijn Figment 2: Creed Valley en The Wandering Village de volgende twee games die in juli worden toegevoegd aan Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Beide games kunnen worden gespeeld op Xbox Series X | S, Xbox One, pc en Xbox Cloud Gaming met Xbox Game Pass, PC Game Pass of Xbox Game Pass Ultimate.

The Wandering Village en Figment 2: Creed Valley voegen zich bij Xbox Game Pass

Figment 2: Creed Valley is een actie-avonturenspel van ontwikkelaar Bedtime Digital Games, dat zich afspeelt in de menselijke geest. We nemen de rol aan van Dusty, pittig van The Mind, om “door puzzels, muzikale baasgevechten en unieke omgevingen” te werken om de eens zo vredige wereld te redden van nachtmerries die grote schade aanrichten. We kunnen een “reis vol muzikale ontmoetingen en verbijsterende puzzels” verwachten met Dusty’s vriend, Piper, om de orde in de geest te herstellen.

Voor The Wandering Village hebben we de taak om te zorgen voor een dorp met mensen die leven op de rug van een gigantisch zwervend wezen dat bekend staat als een Onbu. Ons interview met ontwikkelaar Stray Fawn onthult dat de wereld van The Wandering Village stervende is door een uitbraak van giftige ziektekiemen. De enige hoop van de veilige havenmensen is om hun huis op de rug van Anbu te maken. Hoewel ze “volledig afhankelijk” zijn van het wezen, is het aan ons om te beslissen of we in harmonie ermee leven of parasieten worden in deze stadsbouw.

READ  Waarom is Ted Cruz zo boos over de nieuwe energiebesparende modus van Xbox?

Dit is niet voor games die in juli naar Game Pass komen, aangezien er de komende weken nog drie games bij komen, waaronder Celeste. Vergeet niet om ook te kijken welke games volgende week de Xbox Game Pass verlaten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *