Barendrechts Dagblad | De Barendrechtse Challenge gaat 172 wedstrijden redden in 2020

De Barendrechtse Challenge kan met trots melden dat er in 2020 maar liefst 172 matches met een maatschappelijke waarde van ruim 7 ton zijn behaald! Grote dank aan de 93 organisaties/personen die dit mogelijk hebben gemaakt. “Zo hebben we vorig jaar samen 69 verenigingen en instellingen in Barendrecht kunnen steunen”, vertelt Linda Sanders, trotse directeur van Barendrechtse Uitdaging.

Uit het rapport blijkt dat er de afgelopen vier jaar een continue groei is geweest, niet alleen in het aantal matches en maatschappelijke waarde, maar ook in het aantal bedrijven dat zich wil inzetten voor de Barendrechtse gemeenschap.

Door het hebben van een ANBI-status is het voor bedrijven makkelijker om deel te nemen, omdat donaties kunnen worden afgetrokken. “Zonder onze partners en de hulp van organisaties waren al deze matches natuurlijk niet gebeurd”, vervolgt Linda. Voor dit jaaroverzicht wil ik Zpress Studio bedanken, die dit belangeloos voor ons heeft gemaakt, en zeker ook De Bondt Grafimedia Communicatie, waar het jaarverslag gedrukt wordt.”

Het jaarverslag is in te zien en te downloaden op de website van de Barendrechtse Challenge: https://barendrechtseuitdaging.nl

Foto: presentator

READ  Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings) update - week 44
More from Madison Garrett
Spring Game van North Carolina: liveblog
Tar Heels sluit de Spring Training van 2021 af met de jaarlijkse...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *