Download de nieuwe brochure Labmate Online

Naarmate de vraag naar de snelle SARS-CoV-2-test blijft groeien, neemt ook de behoefte aan nauwkeurige, betrouwbare en snelle resultaten toe. Gilson’s nieuwe Fluid News Handbook for COVID-19 Testing belicht een reeks wereldberoemde en betrouwbare handmatige en geautomatiseerde laboratoriumoplossingen die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in qPCR- en RT-Lamp-testworkflows. Wanneer bescherming, analysesnelheid, betrouwbaarheid en traceerbaarheid van cruciaal belang zijn, levert Gilson’s suite van laboratoriumapparatuur en -tools verifieerbare gegevens en volledig vertrouwen in de resultaten. Gilson’s COVID-workflowoplossingen omvatten:

Handmatige vloeistofbehandeling

  • PIPETMAN PIPETTEN EN TIPS: Van starterkits, onze meest comfortabele meerkanaals PIPETMAN L en nieuwe meerkanaals PIPETMAN G, onze pipetten en tips worden vertrouwd voor precisie en nauwkeurigheid.
  • Gilson’s aangesloten laboratoriumapparatuur: De TRACKMAN Connected, in combinatie met een Bluetooth®-verbonden PIPETMAN M-pipet, helpt pipetfouten te verminderen en de workflow-efficiëntie te verbeteren voor snellere en betrouwbaardere resultaten, zelfs in het veld.
  • Microman E positieve verplaatsing: Elke tabel bevat de pipet bij het hanteren van stroperige, vluchtige, infectieuze, radioactief gelabelde en niet-waterige oplossingen om maximale bescherming tegen contaminatie en nauwkeurigheid te bieden.
  • PLATMASTER 96-kanaals pipetsysteem: PCR/qPCR 96- en 384-wells plaatvoorbereiding gemakkelijk gemaakt. Het vermindert fouten en verhoogt de reproduceerbaarheid en productiviteit.

Geautomatiseerde vloeistofbehandeling

  • PIPETMAX geautomatiseerd pipetteerstation: Optimaliseert het aantal monsters dat u parallel kunt verwerken en zorgt voor nauwkeurige monstervoorbereiding met behulp van het meest nauwkeurige geautomatiseerde systeem voor PCR/qPCR-voorbereiding, ELISA en alle op tips gebaseerde assays; Allemaal op hetzelfde platform.
  • Geautomatiseerd Viral Transfer Media Tube (VTM) vulsysteem: Een gebruiksvriendelijk en aanpasbaar, goedkoop geautomatiseerd vloeistofdoseersysteem, ideaal voor VTM-toepassingen.

Service en ondersteuning

  • Pipetten en instrumentatieservice: Onze toegewijde wereldwijde service-, ondersteunings- en trainingsteams zijn er om u te helpen maximale prestaties voor uw apparaten te behouden, uw laboratoriumleven te stroomlijnen en de betrouwbaarheid van uw gegevens te waarborgen.
READ  Hoe de Outriders-demo te downloaden op pc, Xbox en PlayStation

Download de COVID-19 Test Liquid-nieuwsbrochure Bekijk hoe Gilson de strijd tegen COVID-19 ondersteunt.

Written By
More from Eda Greene

Xbox Game Pass voegt vandaag een van de beste games van 2020 toe

Xbox Game Pass voor pc heeft vandaag zojuist een van de beste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *