Barendrechts Dagblad | De jeugd van Smitshoek vermaakt zich met Sinterklaas Skill Games

De voetbalclub Smitshoek had zaterdag de tijd om de Sinterklaas Skill Games te creëren. Omdat er ook veel onderlinge oefening was, hadden de jeugdleden behoefte aan een nieuwe activiteit. Zo is er een draaiboek aan het bestuur voorgelegd en kreeg de onderbouwselectie een akkoord na het draaien van een pilot.

Deze pilot vond zaterdagochtend plaats. Terwijl veel trainers vrijdagmiddag al bezig waren met het slepen van doelen, stond alles zaterdagochtend om 08.30 uur klaar om te beginnen met de O8 tot O10 selectie. De O11 en O12 selectie waren vanaf 9.45 uur aan de beurt. De teams hebben zes onderdelen doorlopen:
– Gaten schieten en Amerikaanse shoot-outs
– Kegelroofpartij
– Volleyspel
– Bewustwording passvorm
– Dribbel natuurlijk
– Slimme doelrelais
De onderdelen werden geleid door twee trainers die ook alle kinderen voorbij zagen komen. Na de verschillende spellen waren de kinderen in de wolken met een chocoladeletter en peperkoekkoekjes, mogelijk gemaakt door de Club van 100.

De eindevaluatie was dat het een erg leuke ochtend was die zeker voor de andere onderzoeksteams georganiseerd gaat worden. Head of Training Brian Stolk was erg blij met de ochtend, waarin hij de inzet van de kinderen en de organisatie van zijn jeugdtrainers complimenteerde. Kortom, Smitshoek heeft in een moeilijke tijd weer een geweldige activiteit kunnen organiseren.

Foto: John van Neuren

READ  Melania schudt Donald Trump OPNIEUW af; First lady heeft een hekel aan hand in hand met President: Watch
Written By
More from Aubrey Mason

Stadia Pro-games aangekondigd voor december en brengen Fallen Order uit

Het is het einde van de maand en dat betekent natuurlijk de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *