Ontvang 14 games en EA Play Pro voor $ 15

Alle producten die hier worden weergegeven, zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren en schrijvers. Als u iets koopt via links op onze site, kan Mashable een aangesloten commissie verdienen.

Krijg onbeperkte toegang tot titels zoals Overcooked 2, samen met een maand EA Play Pro.

Afbeelding: Humble Bundle

BESPAAR TOT $ 235: Haal het Humble Choice pc-gamingbundel met 14 games en een maand EA Play Pro voor slechts $ 15 tot 10.00 uur PST op 11 december.


Noot van de redacteur: Humble Bundle is eigendom van J2 Global, het moederbedrijf van Ziff Davis en Mashable. Alle J2-producten of -services die op Mashable worden vermeld, worden onafhankelijk gedekt door ons inhoudsteam.

Het is een geweldige tijd om een ​​gamer te zijn, want indoor hobby’s zijn de enige waar we dit jaar echt op kunnen rekenen. Binnen blijven zonder sociaal stigma omdat je de hele dag naar een computer staart? Klinkt als een paradijs voor gamers. Maar als je sinds maart non-stop aan het gamen bent, is het misschien tijd om een ​​paar nieuwe games aan je pc-gamebibliotheek toe te voegen.

Als je sociale tijd naar keuze inhoudt dat je virtueel met je vrienden rondhangt en pc-games speelt, dan is de Humble Choice-bundel van December iets voor jou. Het bevat 14 leuke games en een maand EA Play Pro om kans te maken de nieuwste releases en enkele van de grootste hits van EA uit te proberen. Deze deal is slechts $ 15 voor een beperkte tijd, dus lees verder als je alle deets wilt.

Als je Humble Bundle niet kent, bieden ze bundels digitale inhoud aan waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Humble Bundle Choice Premium is een maandelijks abonnement met meer dan 10 games per maand. Normaal gesproken kunt u er negen kiezen om voor altijd te behouden.

De Humble Choice-bundel van december bevat 14 verschillende pc-games waar je voor altijd toegang toe hebt, zelfs als je besluit het maandelijkse abonnement van Humble Choice niet te verlengen. Sommige titels die u krijgt zijn Overcooked 2, Children of Morta, One Step from Eden, The Beast Inside, en meer, die samen worden gewaardeerd op meer dan $ 250. Als je de bundel vergrendelt voor de prijs van $ 15 per maand voor een jaar (dat is 25% korting), kun je toegang blijven houden tot de geselecteerde maandelijkse games van Humble, zelfs nadat je alle 14 december-games hebt voltooid. En zoals bij alle aanbiedingen van Humble Bundle, gaat 5% van uw abonnement naar een goed doel.

Als extra bonus (het is echt een bonus, want 14 games voor $ 15 is een koopje), mag je EA Play Pro een maand gebruiken. Dat betekent dat je alle games van EA kunt spelen zodra ze uitkomen, plus pro-level in-game-beloningen, een hele bibliotheek met premium-titels die je kunt spelen en nog meer gamer-content. Nieuwe klanten die zich aanmelden voor het premiumkeuzeplan ontvangen onmiddellijk een tegoedbon van $ 14,99 voor één maand EA Play Pro, verkrijgbaar in de Humble Store.

Als je al een Humble Choice-lid bent, kun je nog steeds korting krijgen op EA Play Pro-toegang. Betaal je abonnement gewoon vroeg (uiterlijk om 9:59 uur PST op 11 december) om een ​​lidmaatschap van een maand voor EA Play Pro te bemachtigen voor $ 9,99.

Deze Bescheiden keuze deal eindigt op 11 december om 10.00 uur PST, dus pak het (en al deze spellen) voordat ze weg zijn.

Ontvang 14 pc-games en een maand EA Play Pro voor slechts $ 15 met deze Humble Bundle

Verken gerelateerde inhoud:

READ  De pc bevindt zich weer in Gardner-Webb
Written By
More from Max Mcgee

Xbox Games With Gold Gratis games voor september 2020 aangekondigd

Microsoft heeft de gratis games van Xbox Games With Gold voor de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *