Basketbal van middelbare scholieren brak uit in een vechtpartij toen de scheidsrechter werd geraakt door de toeschouwer en geslagen door de speler.

Middelbare school meisje Basketbal De wedstrijd brak eind vorige week uit in een gewelddadige vechtpartij toen een ruzie tussen een van de scheidsrechters en de coach leidde tot een verhitte explosie.

De scheidsrechter werd gearresteerd in een videoclip en gooide een klap naar een toeschouwer en een speler voordat hij zijn lichaam op de grond sloeg, waarna de speler hem aanvalt.

Het ongeval vond plaats tijdens een toernooiwedstrijd tussen Baylor Basketball Team en Indiana Elite in het Pacers Sports Center. volgens Indianapolis Star, Was de coach van Baylor aan het discussiƫren met een scheidsrechter toen ze een technische fout tegenkwam, waardoor zij en haar spelers hun koffers moesten pakken en de wedstrijd moesten verlaten.

De basketbal-omroeper van de middelbare school ving een live-uitzending op met etnische banden na de teamrijders en diabetes

De scheidsrechter bleef met de coach praten terwijl ze wegliep toen een man met een mobiele telefoon op het veld verscheen en de scheidsrechter begon te filmen.

Op dat moment zwaaide de scheidsrechter in het gezicht van de man, alsof hij de telefoon weggooide. Dan laadt het de verantwoordelijke speler op en zwaait erop.

Klik hier voor meer sportverslaggeving op FOXNEWS.COM

Het gevecht gaat verder als de man met de telefoon de scheidsrechter op de grond raakt. Dan nadert de speler en blijft de scheidsrechter raken terwijl hij op de grond ligt.

“Het evenementpersoneel heeft de betrokken partijen verwijderd uit de rest van het toernooi en zal niet meer worden verwelkomd in toekomstige evenementen”, zei het management van het Pacers Sports Center in een verklaring aan de ster.

READ  De Houston Rockets winnen hun eerste wedstrijd sinds de uitwisseling van James Harden

Klik hier voor de FOX NEWS-app

“We zijn teleurgesteld dat dit gevecht heeft plaatsgevonden, aangezien we ernaar streven gezinnen een geweldige ervaring te bieden.”

Baylor Basketball Team reageerde niet op het verzoek van de executeur om commentaar.

More from Madison Garrett

Zesde nederlaag voor Led Maple Leaves in Hand of Flame in 7 wedstrijden

Toronto (AFP) – Mark Giordano brak de wedstrijd halverwege de tweede helft,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *