Het resultaat van het MSBTE 2020 winterexamen is aangekondigd, hier is hoe je het kunt downloaden

(Afbeelding is alleen ter illustratie)

Kandidaten kunnen de elektronische versie van het resultaat downloaden van de officiële website en de gedrukte versie wordt verstrekt door het instituut.

Maharashtra State Board of Technical Education (MSBTE) heeft de resultaten van het diplomaprogramma voor het winterexamen 2020 op zijn officiële website aangekondigd msbte.org.in​ Studenten die zijn verschenen voor het 2020 MSBTE Certification Winter Exam kunnen hun resultaten verifiëren met hun inloggegevens of registratienummer. Kandidaten kunnen de elektronische versie van het resultaat downloaden van de officiële website en de gedrukte versie wordt verstrekt door het instituut.

Hier leest u hoe u het 2020 MSBTE Diploma Winter Resultaat downloadt:

Stap 1. Open de zoekbalk in een internetbrowser naar keuze en typ het officiële MSBTE-webadres op msbte.org.in

Stap 2. Ga op de homepagina naar het tabblad Examen en klik op Testresultaat Winter 2020

Stap 3. Kies een van de aanmeldingsopties – Stoelnummer / registratienummer in het vervolgkeuzemenu en voer het dienovereenkomstig in

Stap 4. Klik op Verzenden

Vijfde stap. De resultaten van het MSBTE Winter Diploma 2020 worden gepresenteerd. Download een kopie en bewaar deze op een veilige plaats voor verder gebruik.

Kandidaten kunnen het MSBTE-diplomaresultaat voor het winterexamen 2020 ook rechtstreeks bekijken door op de link hier te klikken

https://msbte.org.in/CORAGLKW20LIVEResult/frmCORWIN20ALKDisplay.aspx

Het bestuur heeft ook het zomerexamenrooster voor 2021 vrijgegeven, zelfs voor semesterstudenten en late studenten. Het invullen van de testaanvraag start op 3 mei en eindigt op 12 mei. Kandidaten kunnen ook van 14 tot 17 mei solliciteren met een late vergoeding van Rs 200. Aangesloten instituten kunnen tussen 3 en 13 mei het toetsformulier invullen. Datum van het zomerexamen en andere details worden te zijner tijd bekendgemaakt. Studenten worden verzocht de officiële website te blijven bezoeken voor verdere updates.

Lees hier het laatste nieuws en het laatste nieuws

READ  Download Instagram Reels: Hoe Instagram Reels-video's te downloaden met online downloader-tools en -toepassingen
Written By
More from Eda Greene

WRC 9 is nu beschikbaar voor pc en voor PS4 en Xbox 1 op 8 september in Noord-Amerika

NACON en KT Racing studio viert vandaag de release van WRC 9,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *