Super Meat Boy is nu beschikbaar op Xbox en PlayStation

Super Meat Boy is nu beschikbaar op Xbox en PlayStation

Vandaag heeft de onafhankelijke uitgever en ontwikkelaar Team Meat uitgebracht Super Dead Boy Forever Op Xbox- en PlayStation-apparaten. Voorheen was de game alleen beschikbaar als exclusief Nintendo Switch, maar is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Super Dead Boy Forever Het is het vervolg op de zeer uitdagende platformgame uit 2010, Super Dead Boy.

Bij Super Dead Boy Forever Je speelt de titulaire Meat Boy and his Bandage Girl terwijl ze proberen hun baby Nugget te redden uit de klauwen van de kwaadaardige Dr. Vitus. De game bouwt voort op een eerder spannend platform met duizenden nieuwe handgemaakte levels die zichzelf procedureel bundelen, waardoor elke gameplay uniek is voor elkaar. De speler zal ook de nieuwe moves onder de knie moeten krijgen die zijn toegevoegd aan het Meat Boy-arsenaal, waaronder slip-and-drop-manoeuvres en massale aanvallen, evenals een groot aantal nieuwe power-ups verspreid over de levels. Super Dead Boy Forever Het bevat ook een aantal geheimen en optionele uitdagingen die spelers elke keer dat ze het spel herstarten veel nieuwe dingen te doen zullen geven.

Super Dead Boy Forever Nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. De game is beschikbaar voor $ 19,99 en degenen die de game volgende week kopen, krijgen 10% korting. Een pc-versie zal uiteindelijk worden uitgebracht en geïnteresseerden kunnen momenteel een verlanglijst voor de game op Steam plaatsen om op de hoogte te worden gesteld wanneer de game eindelijk op dat platform wordt uitgebracht.

Als u zich nog steeds afvraagt ​​of dit het geval is Super Dead Boy Forever De jouwe of niet, je kunt onze recensie van de game hier lezen.

READ  De geheel nieuwe BeoPlay-hoofdtelefoon van B&O werkt het beste voor eigenaars van Xbox Series X.
Written By
More from Vanessa Hale

‘ARK’-update 2.44 voegt Winter Wonderland 2020 toe aan PS4 en Xbox

ARK: Survival Evolved update 2.44 is gearriveerd op PS4 en Xbox om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *