Battlefield 2042 en FIFA 22 komen blijkbaar binnenkort naar Xbox Game Pass en EA Play

spelersbasis voor Slagveld 2042 Het is gestaag afgenomen na de rampzalige lancering en de grotendeels kale maanden sindsdien, maar het lijkt erop dat de game op het punt staat een boost te krijgen. Een aantal mensen uit Europa meldden onlangs dat ze een ‘Game Pass’-tag zagen in Xbox Store-vermeldingen voor Battlefield 2042 en FIFA 22. Dit lijkt erop te wijzen dat de games naar de kernbibliotheek van EA Play komen (EA Play Pro-abonnees kunnen ze al spelen) en dus ook voor Xbox Game Pass Ultimate-abonnees. Game Pass werd later verwijderd uit de Battlefield 2042- en FIFA 22-roosters, maar internet vergeet het natuurlijk nooit.

Slagveld 2042

Met de speciale aanbieding van Godeal24: Koop Windows voor slechts $ 5,71 en Office voor slechts $ 14,81!

Neem dit met een korreltje zout, maar Xbox-nieuws Twitter-account Idle Sloth Battlefield 2042 claimt nu en FIFA 22 komt volgende week naar EA Play / Xbox Game Pass.

Zoals eerder vermeld, heeft Battlefield 2042 sinds de release moeite gehad met het eerste seizoen van post-launch content Het komt pas ergens deze zomer aan. Er zijn echter enkele verbeteringen en nieuwe functies geĂŻntroduceerd, waaronder een verbeterd scorebord en voicechat (ja, de game is gelanceerd zonder voicechat). EA hoopt misschien dat de release van de Xbox Game Pass de game zal helpen een beetje momentum op te bouwen voordat seizoen 1 deze zomer arriveert. Wat FIFA 22 betreft, FIFA 21 is vorig jaar rond dezelfde tijd toegevoegd aan EA Play/Game Pass, dus de toevoeging is niet echt een verrassing.

READ  Nieuwe PlayStation en Xbox: welke gameconsole moet je kiezen?

Xbox Game Pass Ultimate omvat een abonnement op EA Play en de bijbehorende gamebibliotheek voor $ 15 per maand. Je kunt je . pakken De eerste maand van Xbox Game Pass Ultimate voor $ 1. EA Play alleen kost $ 5en EA Play Pro, met alle nieuwe EA-games op de eerste dag, kost $ 15.

Wat denk je? Geeft Battlefield 2042 eindelijk een kans als het uitkomt met een Xbox Game Pass of een EA Play-abonnement?

Written By
More from Aubrey Mason
The King of Fighters 15 komt naar veel consoles en pc’s, fans zijn enthousiast
SNK Global heeft de release aangekondigd van The King of Fighters XV...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *