Zelfs indiegames zoals Hollow Knight haten Silksong-vertraging

Zelfs indiegames zoals Hollow Knight haten Silksong-vertraging

Haiku the Robot is een nieuwe hack-and-slash-platformgame in Metroidvanias zoals Hollow Knight, en blijkbaar zijn zelfs andere indiegames het wachten op het vervolg van die game beu – zoals Haiku the Robot Silksong Easter Egg suggereert.

Hollow Knight: Silksong, het vervolg op de geliefde actie-avonturengame Team Cherry, werd in 2019 aangekondigd en sindsdien is er niet veel aangekondigd voor een vervolg – behalve twee zijdezachte nummers en een belofte dat het alleen zal komen uit “wanneer het overeenkomt met de kwaliteit” van Hollow Knight.

Drie jaar later worden fans ongeduldig om meer over de game te horen, en blijkbaar zijn 2D-indiegames zoals Dark Souls dat ook. Haiku the Robot is sterk beïnvloed door Hollow Knight en Het is net deze week uitgebracht, dus het is behoorlijk indrukwekkend dat spelers het Silksong-paasei al hebben ontdekt. Je kunt een standbeeld op een begraafplaats bekijken met een haiku, “Voor degenen in de verre toekomst, zullen jullie mijn graf vinden, ik vraag dit: is Seliksong al uitgekomen?”

Dit is toegegeven door alle Kickstarter-ondersteuningssectie Van de game, maar het feit dat de robot Haiku twee jaar in ontwikkeling is en de grap nog steeds geldig is, is erg grappig en tragisch. zucht.

Een nieuwe game, Robot Haiku, heeft een begraafplaats met een aantal interessante graffiti. van Holle Nacht

Klik op deze link voor meer beste games die in 2022 naar pc komen. We weten zeker dat ze allemaal voor Silksong uitkomen.

READ  Ascent's nieuwste patch voegt raytracing toe aan Game Pass-versie, vernietigt coöp-bugs

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *