Voormalige Ubisoft-ontwikkelaars beloven geen enorme open werelden

Een man in een mantel hangt gevaarlijk met één hand aan een toren, een enorme stad die zich onder hem uitstrekt.

schermafbeelding: Ubisoft

nesten spellenVandaag heeft de nieuw opgerichte ontwikkelingsstudio in Quebec, Canada, aangekondigd dat het mede-eigendom is van de Italiaanse uitgever Digital Bros. nestelen, officieel In augustus verspilde hij door voormalige Ubisoft-medewerkers geen tijd door afstand te nemen van de open-wereldstijl die zo is geassocieerd met de release van het Franse bedrijf.

“We willen teruggaan naar het maken van RPG’s die zich richten op onderdompeling, geweldige personages, sterke verhalen en krachtige gameplay”, zei Nesting CCO Jordane Thiboust via een persbericht. “We stappen af ​​van het ‘massive open world’-model, gevuld met iconen die moeten worden opgeruimd, en terug naar inhoudgestuurde ervaringen die uiteindelijk de tijd van de speler respecteren. Of je onze games nu 30 minuten of twee uur speelt sessie, wat je altijd krijgt is spannende inhoud. Een interessante en bevredigende ervaring.”

volgens nesting games siteThiboust heeft eerder bijgedragen aan Guild Assassin’s Creed En Assassin’s Creed Odyssey. Bij beide projecten was hij een lead game designer.

Nesting bestaat ook uit voormalige Ubisoft-medewerkers, zoals directeur Sebastian Brassard, die heeft gewerkt bij prins van Perzië En splinter cel Serie- en romanschrijver James Maytag, scenarioschrijver bij Assassin’s Creed Valhalla En Stijgende Phoenix Immortals.

“We zijn verheugd Digital Bros als mede-eigenaar van de studio te hebben, omdat dit ons in staat stelt onze studiolevenscyclus te versnellen”, aldus Brassard. “We hebben vanaf de eerste dag het gevoel gehad dat we deel uitmaken van de Digital Bros-familie. Bovendien heeft onze open werving en samenwerking ons geholpen een volledige selectie van ongelooflijk talent op te bouwen om onze game te bouwen. Dit proces zal ons helpen de sterke waarden te leveren onze studio’s zijn gebaseerd op.”

Deze waarden, die Nesting Games eerder noemde, omvatten: Mooie doelen Zoals werknemers een sterk gevoel van inclusiviteit, samenwerking en presentatie geven Volledig en gedeeltelijk werken op afstandEn Dagopvang op kantoor, En vaste zomer vrijdag.

Het eerste AAA-project van Nesting Games wordt beschreven als een verhaalgerichte RPG op basis van een geheel nieuwe functie. En hoewel deze kwaliteiten zeker voldoende speelruimte bieden, weten we in ieder geval dat het spel niet inhoudt dat je in torens moet klimmen om een ​​enorme kaart te wissen.

READ  Deze kleding van Tribute Brand bestaat alleen online - inclusief een overhemd van $ 700
Written By
More from Aubrey Mason

Google introduceert eerst Stadia Makers-games

In maart van dit jaar kondigde Google al hun Stadia Makers-programma aan....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *