Battlefield 2042-rapport beweert dat de game “F****d” is

volgens nieuw Slagveld 2042 Volgens het rapport zit de aankomende first-person shooter – gepland voor release in oktober op pc, PS4, PS5 en een drietal moderne Xbox-consoles – in de problemen. Hoewel alles wat DICE en EA tot nu toe over de game hebben laten zien, indruk heeft gemaakt op nieuwe fans slagveld De game is over drie jaar, het valt nog te bezien of de game bij de lancering in staat zal zijn om van die hype te profiteren. Om dit te doen, moet je bij de release twee dingen goed hebben: servers en anti-cheat. Hoewel er geen reden is om te vermoeden dat de servers de lancering niet aankunnen, lijkt het erop dat de lancering een probleem kan vormen, althans dat zegt een nieuw rapport van prominente Battlefield 2042-insiders. Tom Henderson beweert.

Volgens Henderson heeft een hacker er onlangs iets over verteld Slagveld 2042 De oplichting wordt al aangekondigd en genereert veel belangstelling maanden voordat de game beschikbaar komt. Daartoe beweert de hacker dat het spel “f****d” is.

“Ik sprak onlangs met een hackerprovider over Battlefield 2042-cheats die al waren aangekondigd, enz., en hij antwoordde: ‘Ja, deze game is geweldig. We zagen een toename van 400% in siteverkeer en abonnementen in augustus tot en met juli, waarvan een aanzienlijk deel afkomstig was van Slagveld 2042 zei Henderson.

zoals we eerder vermeldden, Slagveld 2042 Het zou profiteren van anti-cheat bij release, maar het lijkt erop dat het misschien niet genoeg is. Het moet echter nog blijken of dit het geval is. Hackers en cheaters zijn onvermijdelijk. Ze infecteren elk populair competitief spel op internet. Ze besmetten echter anderen, zoals oorlogsgebied En regenboog zes sigVeel meer dan wat games doen Apex Legends En Het is een elektronisch spel. van haar stemmen Slagveld 2042 Het zou in de laatste categorie kunnen vallen, maar voorlopig kunnen we alleen maar afwachten.

Slagveld 2042 Gepland voor wereldwijde release op 22 oktober 2021 voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X. Voor meer informatie over alles Slagveld 2042 – Inclusief niet alleen de laatste geruchten, rapporten en lekken, maar al het laatste officiële nieuws – klik op Hier.

READ  Het nieuwe Call of Duty-rapport heeft slecht nieuws voor fans van Modern Warfare
Written By
More from Aubrey Mason

Epic Games Store zal ook een app store worden en Spotify gaan aanbieden

Dat heeft Epic Games CEO Tim Sweeney op Twitter bekend gemaakt. De...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *