Zelfs Microsoft maakt grapjes over de naam Xbox Series X

Microsoft is de afgelopen jaren het onderwerp geweest van veel memes over Xbox-naamgevingsbeslissingen. De Xbox Series X volgt de Xbox One X op, de Xbox Series S is de opvolger van de Xbox One S en daarvoor was er de Xbox One. Dit zorgde ervoor dat het internet memes maakte over een enkele Xbox One X-box en een reeks Xbox Series X-boxen. Na zoveel Xbox-boxmemes begint Microsoft nu grapjes te maken over zijn Xbox-naamgevingsbeslissingen.

In een Instagram-video creëerde Microsoft-meme zijn Xbox-box, die de Xbox Series X, Xbox Series X-box, Xbox Series X voorverpakt naast de doos, een reeks Xbox Series X voorverpakt in hun doos en een reeks consoles bevat. Xbox Series X voorverpakt naast hun X-vormige dozen. Ben je al duizelig?

Nu Microsoft de meme heeft overgenomen, zeggen de officiële internetregels dat het niet langer cool is. Microsoft heeft officieel de Xbox-box-meme gedood, zelfs als er staat: “We blijven werken totdat iemand ons zegt te stoppen.” Misschien was dit het grootse plan van Microsoft, aangezien de Xbox-maker ook de Xbox-koelkastmeme heeft vermoord Broed haar vroeg uit.

Het Xbox-team gebruikt zelfs vaak memes sinds de Xbox Series X eind 2019 werd aangekondigd. Tot de Xbox Series S van vorig jaar een Xbox Twitter-account pusht om te antwoorden met meme, voordat de console uren later officieel wordt beschreven.

Microsoft ook Versla Skittles in een Twitter-enquête En ze besloot om de minikoelkasten van de Xbox Series X te realiseren. Kleine koelkasten worden Beschikbaar deze feestdagen, in een koffer (of een doos, als je wilt) verandert een meme in een realiteit.

Xbox-box-meme.
Foto: Iemand die veel Xbox-kratten heeft

READ  Roadmap-update - Wiki-gids tussen ons
Written By
More from Aubrey Mason

Twee nieuwe spellen krijgen een leeftijdsclassificatie

De ESRB-, PEGI- en USK-leeftijdsclassificaties zijn een geweldige bron van informatie. Hier...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *