Iemand heeft eindelijk Minecraft in een LEGO-game veranderd

Een nieuwe Minecraft-mod maakt het spel eindelijk tot wat het altijd is geweest, echt: een LEGO-spel. De nieuwe Minecraft LEGO mod is een compleet texture pack dat van een populair bouwspel een populair bouwspel maakt – en het wordt nog steeds beter.

De MineBricks-textuurpakket voor minecraft (bedankt, computer spelletjes) van Macio6 Productions heeft begin dit jaar zijn eerste versie uitgebracht en is nu in versie 5. Afgezien van alleen algemene verbeteringen, is de huidige versie Voeg stickers toe die op stickers lijken Voor een passend LEGO miniatuur effect.

Aanbevolen voor LEGO-mod met coole SEUS-shaders die geweldige raytracing toevoegen, je hebt ook de Optifine-mod nodig om gemakkelijker HD-textuurpakketten toe te voegen. Eenmaal ge├»nstalleerd, is het verschil verbazingwekkend, want het verandert elk Minecraft-blok in een enorme, plastic ogende LEGO-steen – compleet met die kleine ronde knoppen bovenop, hoewel Macio6 het om voor de hand liggende redenen slim omschreef als “koninklijk” in plaats van “LEGO” voor auteursrecht.

Het is niet de eerste borstel die LEGO heeft gebruikt met Minecraft – nou ja, LEGO heeft zelfs geprobeerd zijn eigen spel Minecraft te maken – maar het is een van de coolste pogingen om Minecraft om te zetten in een volwaardig LEGO-spel, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een geweldige textuur is verpakken in Minecraft. eigen recht. Het is echt heel verbazingwekkend, en je kunt de nieuwste versie bekijken in de onderstaande video.

Mijnbouwstenen downloaden

Om Minebricks-mod voor Minecraft te krijgen Ga hier naar de downloadpagina En selecteer de gewenste versie, ervan uitgaande dat MineBricks v5. Als u niets wilt betalen, plaatst u “0” in het prijsvak en dit geeft u gratis 128x en 256x resource pack-resoluties, iets hogers kost $ 2-5 om te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat MineBricks alleen werkt met de Java-versie, niet met de Windows 10-versie.

READ  Geld verdienen in Recettear: An Item Shop's Tale is nog steeds een genot

Er is een overvloed aan andere geweldige Minecraft-mods die het uiterlijk van het spel volledig veranderen – hier is onze verzameling van de beste ervan.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Eindelijk iemand Minecraft in een LEGO-game veranderen”; “type”: “news”; “category”: “minecraft”}”, “user” “>: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Mojang “,” genre “:” Survival “,” title “:” Minecraft “,” genres”:[“Survival”,”MMO”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Tall Dark Stranger scoort een nekoverwinning in Meadowlands Pace

Na een droogte van 42 jaar regeren vrouwen de Meadowlands Pace. Zaterdagavond...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *