De mede-oprichter van hersenimplantaatbedrijf Neuralink verlaat het bedrijf

Elon Musk Neuralink U staat voor administratieve uitdagingen voordat u een product verzendt. Byte Rapporten Max Hudak is medeoprichter van Neuralink Stop stilletjes Het bedrijf een paar weken geleden. Hij zei niet waarom hij Brain and Machine Interface Company verliet, maar hij zei dat hij nog steeds een “grote fan” was van het werk van de vorige werkgever.

Neuralink heeft geen vervanger genoemd. We vroegen het bedrijf om commentaar.

Het is niet zeker hoeveel dit Neuralink zou schaden, hoewel de timing niet perfect is. Het bedrijf onlangs Laat zijn implantatietechniek zien Met een aap – het moet dicht bij het eindproduct komen. Dit betekent niet noodzakelijk dat het bedrijf in de problemen zit, maar het vertrek van Hodak kan pogingen om het werk van Neuralink om te zetten in praktische producten bemoeilijken.

Musk is geen onbekende in Hooggeplaatst vertrek van de uitvoerende macht. Het wordt meestal gedaan in meer gevestigde bedrijven zoals Tesla, maar sommige leidinggevenden (zoals voormalig CTO JB Straubel) hebben zich tot het uiterste ingespannen om een ​​positieve relatie te benadrukken. De Hodak-pose is niet volledig gereguleerd, ook al zijn er geen directe tekenen van een scherpe splitsing.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden door ons redactieteam uitgekozen, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Oeps! Nintendo lijkt per ongeluk Kirby Fighters 2 te hebben onthuld
Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *