Super Mario 64 Plus voegt een betere camera, continue niveaus en een altijd actieve look toe

Super Mario 64 kreeg vorig jaar een pc-poort – wat natuurlijk een erg onofficiële poort is – die de Nintendo 64 Classic lokaal naar zijn thuis-pc’s bracht, zonder dat er emulatie nodig was. Dit opent de deur naar allerlei krachtige mods, waaronder de onlangs uitgebrachte Super Mario 64 Plus, die een overvloed aan functies toevoegt, van verbeterde bedieningselementen tot een eindtoestand.

Super Mario 64 Plus, het is gemaakt door Morse codeIn wezen voegt het een enorm optiemenu toe aan de pc-poort van de game met een gigantische stapel QL-opties. Sommigen van hen – zoals hoge resolutie, breedbeeldondersteuning en framesnelheden van 60 fps – hebben eerdere versies van de poort gehaald, maar andere zijn gloednieuw en bevatten enkele wilde elementen.

Je krijgt analoge camerabediening en extra bewegingen, van een moderne muurglijbaan tot een Mario Sunshine-duiksprong. Je kunt de levels continu spelen, zonder dat je elke keer dat je een ster verzamelt naar de hubwereld hoeft terug te keren. Je kunt zelfs de permanente modus inschakelen voor de meeste van de knotsgekke uitdagingen van Mario.

Wijziging is beschikbaar op Mario Fan Galaxy Games​ Natuurlijk moet je je SM64 ROM opgeven om het uit te voeren, want hey, inbreuk op het auteursrecht, Nintendo-advocaat, enz.

Hoe dan ook, dit is een geweldig voorbeeld van al het uitstekende bewerkingswerk dat we hebben verloren, simpelweg omdat deze klassieke consolegames niet officieel op de pc zijn geïntroduceerd.

READ  Green Man Gaming 12th Birthday Sale biedt meer dan 2.000 pc-games tot 90% korting

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *