Dit Yankees-Mets-spel was anders

Dit Yankees-Mets-spel was anders

Er waren kartonnen uitsnijdingen op de tribunes, het lawaai van de menigte en de high-five in de lucht na de 9-3 scrimmage-overwinning van de Yankees op de Mets op zaterdagavond in Citi Field, de eerste actie voor beide clubs sinds de pandemische uitschakeling.

Het was een voorproefje van hoe honkbal er in dit vreemde seizoen in New York – en door de majors – uit zal zien.

Aaron Boone noemde de fantoom high-fives ‘echt raar, echt onhandig’ en zei dat het niet was gerepeteerd.

En hij wil iets anders zien als de spellen beginnen te tellen.

“Hopelijk kunnen we een beetje creatief worden, vooral in het reguliere seizoen”, zei Boone over de viering. “Het is een groot probleem als je een wedstrijd wint en dat wil ik niet verliezen.”

Giancarlo Stanton (27) feliciteert Clint Frazier na zijn homerun in de 9-3 oefenzege van de Yankees op de Mets op zaterdagavond in Citi Field.
Giancarlo Stanton (27) feliciteert Clint Frazier na zijn homerun in de 9-3 oefenzege van de Yankees op de Mets op zaterdagavond in Citi Field.AP

De spelers haalden het meeste uit de situatie en waren blij dat ze na drie weken lentetraining 2.0 niet met teamgenoten in intrasquad-wedstrijden stonden.

“Zonder fans is het merkbaar”, zegt Zack Britton. “Ik dacht er niet echt veel over na toen de game begon.”

Rechtshandige Mike King begon de wedstrijd voor de Yankees en werd aanvankelijk weggegooid door de foto’s van fans achter de thuisplaat.

“De kleine kartonnen uitsnijdingen waren raar”, zei King. “Toen ik voor het eerst de heuvel opliep, dacht ik:‘ Jeez. ’Maar als je eenmaal buiten bent met hitters, blokkeer je het allemaal. Je komt in de zone met jou en de vanger en je werkt. Daarna merk je het niet meer. “

READ  De Epic Games Store heeft eindelijk een behoorlijke prestatie geleverd

Ondanks de gewijzigde omgeving zei rookie Mets-manager Luis Rojas dat het ‘spannend was om het veld op te gaan. … Ik weet dat er tijdens het spel veel energie vloog. ”

Rojas merkte op dat er ‘zeker een paar verschillen’ waren.

Een die hij opmerkte was de sociaal afstandelijke pitching-verandering die hij uitvoerde.

Maar Britton dacht niet dat iets het product op het veld beïnvloedde.

“De game zelf voelde redelijk normaal aan,” zei de linkshandige. ‘De uitsparingen achter de thuisplaat waren een gaaf idee. Het valt uiteen door alleen maar naar de stoelen daarachter te kijken. Het gepompte publieksgeluid, je kunt geen echte menigte dupliceren, maar het verbreekt de stilte en maakt het gemakkelijker om naar buiten te gaan en wat adrenaline te krijgen. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *