Hitman Studio zou werken aan de Xbox Series X-game.

IO Interactive-ontwikkelaar, vooral bekend van zijn werk aan de Hitman-serie, zou werken aan een nieuwe game die exclusief zal zijn voor Xbox-platforms. Dit project, ervan uitgaande dat het bestaat, zou ook heel anders zijn dan de 007-videogame die de studio eind 2020 al had aangekondigd. Het enige nadeel van al dit nieuws is voorlopig dat als het met die titel eindigt. We zullen hem waarschijnlijk nog een tijdje niet meer zien.

Het bericht in het midden van dit nieuws komt voort uit een recente video van Windows Central Games. Volgens wat er in de video werd gezegd, werkte IO Interactive samen om een ​​exclusieve titel voor Xbox Game Studios te creëren. En hoewel de details van de game op dit moment minimaal zijn, lijkt het een enorme afwijking te zijn vergeleken met wat de ontwikkelaar eerder heeft gedaan. Het project zou zich in een fictieve wereld bevinden en draken kunnen bevatten.

Zoals we eerder vermeldden, zou de game zich echter nog in een zeer vroege ontwikkelingsfase bevinden. Windows Central Gaming stelt specifiek dat de game zich in de fase van prototyping bevindt en “enkele jaren” verwijderd is van een eerdere release. Met dit alles in gedachten kan het even duren voordat we bevestiging krijgen van het bestaan ​​ervan.

Het idee dat IO Interactive aan iets anders zal werken dan Hitman en de nieuwe James Bond-videogame hebben we echter al gehoord. Dat bevestigt Studio CEO Hakan Abrak in een nieuw rapport Interview Een paar weken geleden had de ontwikkelaar nu iets anders achter de schermen. Hoewel er niets over werd gezegd dat het alleen een game voor Xbox is, bevestigt deze kleine hoeveelheid informatie nog steeds dat de studio nu meer draait dan je denkt.

READ  Waarom Sony de beste versie van de nieuwe generatie Hoops-titel aanbiedt

Dus wat neem je hiervan allemaal af? Wil je zien dat IO Interactive een game maakt die exclusief is voor Xbox Game Studios? Wat vind je van de mogelijkheid van een denkbeeldige omgeving? Laat me al je gedachten weten in de comments of op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Vanessa Hale

De best verkochte dubbele oplader van Amazon werkt met Xbox One- en Series X-consoles | S en Elite, $ 17

BEBONCOOL-aanbiedingen (97% levenslange positieve feedback) via Amazon A. 2-pack Xbox One /...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *