Battlefield 6: volledige trailer lekt online

Geheel Slagveld 6 Openbaarmaking van de gelekte trailer op internet. Na weken van gelekte afbeeldingen, audio en fragmenten uit de trailer die op Reddit, Twitter en elders verscheen, werd de hele trailer, compleet met video en audio, online gelekt. Helaas zijn de picks van aardappelkwaliteit en hebben ze een groot dwergwatermerk erboven. Deze twee eigenschappen voorkomen niet alleen dat het onthullend wordt, maar er lijkt niet veel te onthullen. Er is geen gameplay of hint in de vertelling. De enige echte conclusie is dat het spel zich in de toekomst afspeelt, maar niet in de verre toekomst.

Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard dat er een hoax was dat dit niet de promo van het spel was, met enkele geruchten en insiders die suggereerden dat de trailer hieronder een indoor trailer zou kunnen zijn die bedoeld is voor investeerders. Dit lijkt onwaarschijnlijk, maar het is de moeite waard om in gedachten te houden terwijl je Bekijk de trailer via de onderstaande link.

Wat betreft de juiste tijd voor de trailer, het moet nog worden gezien. EA en DICE hebben bevestigd dat ze ergens in juni zullen komen, maar daar houdt de privacy op. Dus hij zei: Mogelijk is er een nieuwe theorie ontdekt als je valtEn als het klopt, gaat de trailer binnenkort naar beneden.

Neem tot dan deze aanhanger met een korreltje zout. Hoewel het vrij duidelijk is dat dit echt is Slagveld 6 Trailer, waarschijnlijk niet de onthullende trailer, en het is ook mogelijk dat deze verouderd is. Dit is onwaarschijnlijk, maar het kan niet worden uitgesloten. Tot nu toe hebben EA en DICE nog geen commentaar gegeven op het lek. Ze hebben nog geen commentaar gegeven op een enkel lek, dus we verwachten niet dat dat zal veranderen, maar als dat het geval is, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken.

READ  Er is een bizarre gapende kloof in Microsoft Flight Simulator, met een luchthaven eronder

Slagveld 6 – Of wat dan ook nieuw slagveld Connectiviteit eindigt – gepland om later dit jaar te lanceren. Op het moment van publicatie weten we dat de game naar pc en consoles komt, maar niet specifiek op consoles.

Voor meer berichtgeving over de aanstaande first-person shooter – inclusief het laatste nieuws, geruchten, rapporten en lekken – klik op Hier.

Zoals altijd, kun je een paar opmerkingen achterlaten om ons te laten weten wat je ervan vindt of, als alternatief, me op Twitter raken Sluit een tweet in Laat het me daar weten. Hoe Slagveld 6 een kijkje?

More from Madison Garrett

de nieuwe achtergronden van macOS Big Sur 11.0.1

Apple heeft de eerste ontwikkelaarsb├Ęta van macOS Big Sur 11.01.1 uitgebracht, die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *