Bayonetta 3 is beschikbaar voor pre-order

Fans hebben lang gewacht, maar Bayonetta 3 heeft eindelijk een release-venster: het komt exclusief naar de Nintendo Switch ergens in 2022. Bayonetta 3, ontwikkeld door PlatinumGames, is het volgende deel in een serie die bekend staat om epische gevechten en acrobatiek (Je ziet het op amazon).

Bayonetta 3 is nu beschikbaar voor pre-order bij een aantal retailers. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om een ​​kopie ervan voor jezelf te bemachtigen zodra de releasedatum valt.

Bestel Bayonetta 3

In tegenstelling tot veel games tegenwoordig, is er maar één versie van Bayonetta 3. En voorlopig zijn er geen pre-orderbonussen beschikbaar bij welke winkel dan ook. Als dat vóór de releasedatum is gewijzigd, vindt u die informatie hier.

Wat is Bayonetta 3?

Bayonetta 3 is het volgende deel in de actiegameserie met in de hoofdrol de bebrilde, in leer geklede titelheld. De eerste game werd uitgebracht in 2009, met een vervolg in 2014. Platinum kondigde de derde game in 2017 aan met een korte teaser-trailer. Daarna hoorden we bijna niets over de game tot de Nintendo Direct van september 2021, waar we de onderstaande trailer kregen.

De setting, althans voor een deel van het spel in de trailer, is een stad die wordt aangevallen door gigantische Keigo-achtige wezens. Soldaten proberen monsters af te weren, maar boeken weinig vooruitgang. Betreed Bayonetta, die binnenkomt en alle monsters hackt en snijdt. Ze kan ook verschillende speciale vaardigheden gebruiken, waaronder een nieuwe genaamd Demon Slave (verschijnt om 2.30 uur) waarmee je je eigen Kaiju kunt oproepen om te besturen.

READ  De volgende LEGO Mario-set is zojuist uitgelekt op Amazon, en deze set is groot

Bekijk voor meer informatie over de serie onze Bayonetta-recensie en onze Bayonetta 2-recensie. En hoewel nieuwe fysieke exemplaren van Bayonetta 2 voor Switch tegenwoordig moeilijk te vinden zijn, kun je beide eerdere games ophalen op Nintendo eShop. Speel ze door en je bent klaar voor Bayonetta 3, wanneer je aankomt.

Andere handleidingen voor pre-order

Chris Reed is deals-expert en handelsredacteur bij IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten.

Written By
More from Aubrey Mason

Hier is zes volle seconden Elden Ring

Zes seconden vol Eden Ring Het is naar verluidt online gelekt. Volgens...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *