BCCI-president Sourav Ganguly bij vertrek van Vivo: ‘Zou het geen financiële crisis noemen’

BCCI-president Sourav Ganguly bij vertrek van Vivo: ‘Zou het geen financiële crisis noemen’

Sourav Ganguly kijkt toe tijdens een evenement in Mumbai in november 2017SUJIT JAISWAL / AFP / Getty

De voorzitter van de Board of Control for Cricket in India (BCCI) Sourav Ganguly verklaarde dat het vertrek van Vivo als titelsponsor voor de 13e editie van de Indian Premier League (IPL) niet gezien mag worden als een financiële crisis.

De BCCI had vorige week besloten om officieel de schorsing van de samenwerking met titelsponsors Vivo aan te kondigen. De stap kwam nadat de BCCI en de IPL Governing Council beiden werden bekritiseerd omdat ze Vivo als de titelsponsor hadden behouden te midden van het woedende anti-China sentiment.

Ganguly op Vivo loopt weg

“Ik zou het geen financiële crisis noemen”, zei Ganguly tijdens een webinar georganiseerd door Learnflix, volgens ESPNCricinfo. “Het is maar een klein beetje een bliep. En de enige manier waarop je het kunt doen, is door professioneel sterk te zijn gedurende een bepaalde periode.

“Grote dingen komen niet van de ene op de andere dag. En grote dingen gaan niet van de ene op de andere dag weg. Je voorbereiding voor een lange periode maakt (je) klaar voor verliezen, maakt je klaar voor successen.

“Je houdt je andere opties open. Het is net als Plan A en Plan B. Verstandige mensen doen het. Verstandige merken doen het. Verstandige bedrijven doen het. BCCI, het is een heel sterke basis – het spel, de spelers, de beheerders in het verleden heeft dit spel zo sterk gemaakt dat BCCI al deze blips aankan, “voegde hij eraan toe.

BCCI

IANS-foto’s

Ondertussen heeft de opschorting van de titelsponsoring van Vivo de markt geopend voor een nieuw merk voor de cash-rijke competitie. Marktexperts geloven dat het een geval zal zijn van een van e-commerce- of e-learningbedrijven, waarbij de telecomsector de rol van het donkere paard zal spelen.

READ  Jaylene Daniels zal de wedstrijd North Carolina Courage missen nadat ze weigerde het Pride-shirt te dragen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *