Beheers de kunst van het zijschuiven met ultieme drift, nu gratis te downloaden

Als je van driften houdt en graag games speelt waarmee je je zijwaartse glijvaardigheden kunt testen, dan moet je Absolute Drift proberen.

Hoewel we de game niet zullen beoordelen, want je kunt tenslotte gewoon op de afspeelknop in de meegeleverde video aan het einde van het artikel drukken om te zien waar Absolute Drift over gaat, laten we je één ding vertellen: dit heeft niets te maken met doen met Forza of Gran Turismo, want het doel is om een ​​arcade-ervaring te bieden via een reeks van 3 spelmodi genaamd Driftkhana, Drifting en Mountain Drifting.

Er zijn 34 levels en 6 driftauto’s, en je kunt ze naar wens aanpassen. Daarnaast zijn er vijf gratis roaming-gebieden waar u uw vaardigheden kunt testen met een verscheidenheid aan niveaus, thema’s en andere elementen die alles moeilijker maken.

En als bonus krijg je ook een geweldige soundtrack, aangezien de game meer dan 3 uur aan drums, bas en elektronische muziek van C41 en Nyte bevat.

Het is dus een mix van arcade-drifting en geweldige muziek, allemaal beschikbaar, zelfs voor computers met oudere hardwareconfiguraties.

Maar het goede nieuws is dat je niet langer het gebruikelijke prijskaartje van $ 9,99 hoeft te betalen voor Absolute Drift, aangezien Epic Games de game volledig gratis aanbiedt op Epische winkel deze week. Absolute Drift komt naast Rage 2 als de twee gratis spellen die door het bedrijf tot 25 februari worden aangeboden, dus als je het vandaag wilt hebben, weet je wat je moet doen.

Als een kanttekening: zelfs als je de game vandaag niet wilt spelen, maar dit op een bepaald moment in de toekomst zou willen doen, installeer dan gewoon de Epic Store en claim Absolute Drift voor pc als onderdeel van deze aanbieding. Eenmaal toegevoegd aan de bibliotheek, kunt u deze op elk moment gratis downloaden.

READ  Apple brengt iOS 14.5 RC en iPadOS 14.5 RC uit voor ontwikkelaars [Download]
Written By
More from Eda Greene

Media Electronics lanceert nieuwe ‘Monster Machine’ [DOWNLOAD]

Mark B.Technische tijden 12 juni 2021, 14:06 uur Modal Electronics, ‘s werelds...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *