Tekken 7 promoot een nieuwe DLC-jager

Tekken 7 Ontwikkelaar en uitgever Bandai Namco Entertainment heeft een nieuwe trailer onthuld voor een aanstaande nieuwe DLC-jager die gepland staat voor release in de populaire vechtvideogame in het vroege voorjaar van 2021. De trailer, die werd gedeeld als onderdeel van een rondetafelgesprek met uitgevers van Japan Fighting Game, verschijnt dit weekend. Om erop te wijzen dat de nieuwe jager een Poolse vrouw is die toevallig de minister-president van het Tekken-universum is.

Verder is er niet veel bekend over de aankomende DLC-jager. Kijkend naar de datum Tekken 7DLC voor DLC Tot dusver moet het ook in een nieuw stadium komen. Met de release van “Early Spring 2021” lijkt het redelijk om aan te nemen dat we binnenkort meer over het nieuwe personage zullen leren. Het nieuwste deel van Tekken 7 DLC Voegde Kunimitsu toe, De oorspronkelijke dochter van Kunimitsu, haalde eind vorig jaar de game-selectie. Je kunt de nieuwe trailer van de aanstaande Poolse DLC-jager hieronder bekijken:

Zoals hierboven vermeld, de nieuwe Tekken 7 De DLC wordt naar verwachting dit voorjaar gelanceerd. Gezien de timing kan dat betekenen dat je er eerder dan later meer over moet leren. Je kunt controleren Al onze eerdere berichtgeving over de populaire vechtvideogame is hier

Wat vind je van de nieuwe grap Tekken 7 vechter DLC? Ben je benieuwd naar de volledige openbaarmaking in de nabije toekomst? Laat het ons weten in de reacties, of neem gerust contact met me op en bel me rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om te praten over alles wat met games te maken heeft!

READ  Zal India tegen september 2020 van COVID-19 af zijn? hier is wat aas astroloog Mahesh Bang zegt (exclusief)
More from Madison Garrett

Astros vs. Padres – Game Recap – 21 augustus 2020

SAN DIEGO – Er waren geen flitsende grand slams voor de San...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *