Eerbetoon aan Nishikant Kamat van zijn Drishyam-ster Ajay Devgn en anderen

NDTV News

Een bestandsfoto van Ajay Devgn met Nishikant Kamat. (met dank: ajaydevgn )

Hoogtepunten

  • Nishikant Kamat stierf in Hyderabad
  • Hij was 50
  • Riteish Deshmukh deelde het nieuws over de dood van Nishikant Kamat

New Delhi:

Filmmaker Nishikant Kamat stierf maandag op 50-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Hyderabad. Hij leed naar verluidt aan een chronische leverziekte. De filmmaker werd op 31 juli overgebracht naar AIG-ziekenhuizen in Gachibowli, Hyderabad, waar hij werd behandeld voor geelzucht en opgezette buik, meldde persbureau ANI. Leden van de filmbroederschap, verenigd door verdriet, stortten hun hart op sociale media. Ajay Devgn, die de ster was van de populaire film van Nishikant Kamat Drishyam, getweet “” Mijn vergelijking met Nishikant ging niet alleen over Drishyam, een film die hij samen met Tabu en mij regisseerde. Het was een vereniging die ik koesterde. Hij was slim; altijd glimlachend. Hij is te vroeg weg. RIP Nishikant. “Riteish Deshmukh, een goede vriend van wijlen filmmaker, die ook in zijn film speelde Lai Bhaari, deelde een throwback-foto en hij schreef: “Ik zal je missen mijn vriend. Nishikant Kamat. Rust zacht.”

Actrice Soha Ali Khan, die samenwerkte met de overleden filmmaker in Mumbai Meri Jaan, in een emotionele tweet, schreef: “Diep geschokt en bedroefd om te horen over de vroegtijdige ondergang van Nishikant Kamat. Ik werkte 12 jaar geleden met hem samen in zijn eerste Hindi-film Mumbai Meri Jaan en het was een ervaring die ik altijd zal waarderen. Mijn oprechte deelneming aan zijn familie en dierbaren. Moge hij vrede hebben. “

Genelia D’Souza, die de hoofdrolspeelster was in de film van Nishikant Kamat uit 2011 Dwingen, in haar lofrede voor de regisseur, schreef: “Je was uniek … ik vond een levenscoach in jou. Ik leef door zoveel dat we hebben besproken en ik leef met de wetenschap dat je zo’n geweldige ziel was en ik Ik ben gewoon zo blij dat onze paden elkaar kruisten. Ik zal je missen lieve Nishi. RIP. “

“Een andere somberheid gaat over ons vandaag als een dierbare vriend en een geweldige persoon Nishikant verhuist naar een ander rijk. Je glimlach, je vredige houding en je zult gewoon gemist worden, mijn vriend. Geen lijden meer Rip,” tweette Arjun Rampal, die werkte in Mr. Kamat’s De laatste oproep.

Ishita Dutta, die speelde in Mr Kamat’s Drishyam, getweet: “Nishi Sir. Je zag me als Anju en gaf me een film die ik voor altijd zal koesteren. Bedankt voor je vriendelijke woorden en aanmoediging toen ik die het meest nodig had. We zullen je missen. Condoleances aan familie en vrienden. RIP. “

Filmmaker Anurag Kashyap schreef: “Nishi” met een gebroken hart-emoticon.

“Vaarwel Nishi. Je leefde en stierf door wat je besloot dat je meer dan wat dan ook liefhad. Ik weet zeker dat je geen spijt hebt gehad van veel. Bedankt voor alle films, alle leuke verhalen, warmte en glimlachen”, tweette Randeep Hooda .

Filmproducent Ritesh Sidhwani tweette: “Mijn gedachten en gebeden met de vrienden en familie van Nishikant Kamat. Dit is zeer bedroevend. Moge zijn ziel rusten in vrede.”

Hier zijn nog enkele tweets:

De indrukwekkende filmografie van Nishikant Kamat omvatte zowel hits als veelgeprezen films zoals Drishyam, met in de hoofdrol Ajay Devgn en Tabu, Madaari, met wijlen acteur Irrfan Khan. Hij hielp ook Mumbai Meri Jaan, Force en Rocky Knap.

Naast Hindi-cinema was Nishikant Kamat een populaire naam in de Marathi-filmindustrie. Hij maakte zijn regiedebuut met Dombivali Fast. Hij hielp ook projecten zoals Lai Bhaari en Fugay en hij speelde zelfs in de laatste. Het laatste project van Nishikant Kamat was als Creative Producer van de webserie De laatste oproep.

READ  Hier zijn enkele van de eerste tweets van Trump na de uitspraken
Written By
More from Aubrey Mason

Twee nieuwe spellen krijgen een leeftijdsclassificatie

De ESRB-, PEGI- en USK-leeftijdsclassificaties zijn een geweldige bron van informatie. Hier...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *