Bekijk de Scarlet Nexus-demo op Xbox – nu beschikbaar

Heb je gewacht op de anime Evil Brain RPG Scarlet Nexus? Als dit het geval is, en u bent een Xbox-eigenaar, kunt u naar een demo van de game gaan die eerder deze week is uitgebracht. U kunt het spel maximaal 27 weergevenDe tiende Mei.

Als je een Xbox One of Xbox Series X | hebt S en ik waren geïnteresseerd in het uitproberen van Yuito Sumeragi’s aanstaande RPG, als onderdeel van Other Suppression Force (OSF), terwijl je vecht tegen mutante wezens die bekend staan ​​als “anderen” die honger hebben naar menselijke hersenen. Gelukkig heb je, om deze gevaarlijke vijanden te bevechten, je mentale vaardigheden om je te helpen, samen met de vele ondersteunende personages die je onderweg tegenkomt.

Naast de demo heeft een van de anime een licentie van Funimation, die op 1 juli in première gaatStraat2021, wat slechts een paar weken na de aankondiging van Bandai Namco zal zijn Scarlet Nexus Het wordt officieel gelanceerd op 25 juniDe tiende.

Scarlet Nexus Het belooft verwende gevechten, een uitzonderlijke verhaallijn en geforceerde coördinatie met je teamgenoten voor echt verwoestende aanvallen. De game speelt zich af in het futuristische Japan, maar onthoud dat het ook is geïnspireerd door zowel westerse sciencefiction als klassieke animaties. Kenji Annabuki en Keita Izuka uit Tales of Vesperia Het team heeft de leiding en veel van de spelers lijken hoge verwachtingen te hebben van wat komen gaat.

READ  Starttijd van de Resident Evil Showcase, livestream, New Village PS4, Xbox-demo | Spellen | vermaak

Hoewel de bètaversie momenteel alleen beschikbaar is voor Xbox, is de game van plan om uit te brengen op Xbox, PlayStation en pc. Momenteel wordt verwacht dat de game zal draaien op Xbox Series X | S met 4K en 60fps, maar er is vermeld dat de game Xbox-geoptimaliseerd zal zijn, wat betekent dat frames “120fps” kunnen bereiken met “ongeëvenaarde laadtijden” zoals per officiële Xbox-site details Verbeter de X | S..

Written By
More from Vanessa Hale

Assassin’s Creed Odyssey is terug

Assassin’s Creed Valhalla en de lancering van de Xbox Series X |...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *