Sega brengt mogelijk een nieuwe Sonic-collectie uit om zijn 30-jarig jubileum te vieren

© Geleverd door GamePur


Sega is nooit verlegen geweest om sets uit te brengen voor zijn belangrijkste franchise. De Sonic-serie heeft een groot aantal montagepakketten op verschillende platforms opgeleverd. Het lijkt erop dat we binnenkort een andere krijgen.

volgens Franse detailhandel Site, zal Sega een nieuw Sonic-assortiment lanceren om zijn 30-jarig jubileum te vieren. De post vermeldt “Sonic Collection EU Version” voor PlayStation 4. Sogamely is hetzelfde bedrijf dat de Sonic kleuren remaster vorige maand.

Nog een Sonic-set die niet de meest verrassende advertentie ter wereld zou zijn. Sega viert haar geschiedenis graag als het jubileum komt en het 30-jarig jubileum zo belangrijk is. Bovendien gaat dit samen met de Van binnenuit Het werd eerder dit jaar genoemd. Insider Zippo verklaarde dat de set Retro Engine-releases van de eerste twee games van de franchise zal bevatten, samen met andere titels. De set ondersteunt een volledig breedbeeldscherm en draait op 60 fps.

Hoewel dit veelbelovend klinkt, heeft Sega deze groep nog niet officieel aangekondigd. Dat gezegd hebbende, moet u altijd voorzichtig zijn met deze lekken van winkels en insider-sites. Niets van dit alles kon nog worden bevestigd totdat Sega het officieel aankondigde.

de post Sega brengt mogelijk een nieuwe Sonic-collectie uit om zijn 30-jarig jubileum te vieren Hij verscheen voor het eerst Gamepur.

READ  Mets rookie David Peterson krijgt tweede start na sterk debuut
More from Madison Garrett

Xbox is 20 jaar oud, en Microsoft viert dit met veel festiviteiten

Vroeger waren er Atari, daarna Sega en Nintendo. Toen kwam Sony met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *