Bekijk de stukken en wat het volgende is

Bekijk de stukken en wat het volgende is

OSSC Amin Resultaat 2023 Uit: De Odisha Staff Selection Commission (OSSC) heeft het resultaat bekendgemaakt voor de post van Amin 2022. De commissie heeft het gedetailleerde schema van de basisvaardigheden/vaardigheidstestronde en het categorie-gewijze prelims-examen op haar officiële website vrijgegeven. Je kunt hier de snijtekens bekijken en wat de toekomst biedt. Controleer de downloadlink in pdf-formaat.Directe link voor OSSC Amin Resultaat 2023 is hier

OSSC Amin Resultaat 2023 is uit: De Odisha Staff Selection Commission (OSSC) heeft de uitslag voor de functie van secretaris op haar website bekendgemaakt. In totaal zijn 626 interim-genomineerden voor secretarisposities geselecteerd voor de volgende ronde van het selectieproces. Alle kandidaten die aan het vooronderzoek voor de bovengenoemde posten zijn verschenen, kunnen het resultaat bekijken dat beschikbaar is op de officiële website van OSSC-https://www.ossc.gov.in.

Volgens het selectieproces voor de posten van secretaris zullen de kandidaten die zich nu voor het voorexamen hebben gekwalificeerd, nu deelnemen aan de volgende ronde van het vaardigheidsexamen.

Directe link voor OSSC Amin Resultaat 2023

Kandidaten die aan het voortentamen hebben deelgenomen, kunnen via onderstaande link de uitslag direct downloaden.

Directe link om te downloaden: OSSC Amin Resultaat 2023

Opgemerkt kan worden dat OSSC op 20 augustus 2023 in de hele staat het voorlopige onderzoek naar secretarisposten had uitgevoerd. Kandidaten die aan het bovenstaande voorexamen voor de functie van secretaris hebben deelgenomen, kunnen het resultaat in pdf-formaat downloaden van de officiële website nadat ze de onderstaande stappen hebben gevolgd.

READ  Among Us gelanceerd op Nintendo Switch als cross-platform game; Console-, mobiele en pc-gebruikers kunnen samen spelen

Hoe het OSSC Amin-resultaat downloaden?

  • Stap 1: Bezoek de officiële website van Odisha Staff Selection Commission (OSSC) – https://www.ossc.gov.in.
  • Stap 2: Klik op de link Lijst met kandidaten (626 nummers) die voorlopig op de shortlist staan ​​om te verschijnen voor de belangrijkste schriftelijke test en computervaardigheidstest op de startpagina.
  • Stap 3: U krijgt het pdf-bestand van het resultaat in een nieuw venster.
  • Stap 4: U kunt uw stoelnummer controleren op het resultatenblad.
  • Stap 5: Download en bewaar het voor toekomstig gebruik.

Wat is het volgende na het resultaat van OSSC Amin

Volgens het eerder vrijgegeven selectieproces voor de posten van secretaris kunnen nu alle kandidaten die zich hebben gekwalificeerd voor het voorexamen deelnemen aan de volgende ronde, het hoofdexamen en de vaardigheidstest. Het is opmerkelijk dat de Autoriteit het schriftelijke voorlopige onderzoek op 20 augustus 2023 op staatsniveau had uitgevoerd. In totaal zijn 626 kandidaten op de shortlist geplaatst voor de volgende ronde van trusteeposten. Kandidaten moeten zowel voor het hoofdexamen als voor de vaardigheidstest verschijnen.

OSSC Amin Mains / Vaardigheidstestschema

Volgens de vrijgegeven korte kennisgeving zal de commissie het hoofdexamen samen met de vaardigheidstest afnemen in de maand december 2023. Kandidaten die in aanmerking komen voor het voorlopig examen kunnen het detailsschema op de officiële website bekijken. De Commissie zal de details van het schema voor het hoofdexamen en de vaardigheidstest te zijner tijd op haar officiële website uploaden.

OSSC Amin-resultaat onderbroken

De autoriteit heeft ook de afdelingsgrenzen voor de functie van secretaris op haar officiële website vrijgegeven. Volgens de vrijgegeven korte kennisgeving zijn de laatste vinkjes voor de algemene categorie 79.5, UR(W)-72.25 en andere.

READ  Tiwa Savage, Major Lazer-partner voor 'Koo Koo Fun'

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *