Wat zijn de komende aankondigingen van vechtgames op New York Comic Con?

Wat zijn de komende aankondigingen van vechtgames op New York Comic Con?

De vechtgamegemeenschap is de volgende generatie binnengegaan met titels als Street Fighter 6, Mortal Kombat 1 en meer in het verschiet, wat betekent dat we in onze nabije en verdere toekomst nog veel ontdekkingen te wachten staan.

New York Comic Con 2023 begint morgen, 12 oktober, dus het lijkt erop dat er op zijn minst enkele aankondigingen voor FGC in petto zullen zijn.

Een paar weken geleden plaagde NetherRealm Studios Creative Director Ed Boon iets op Twitter voor Mortal Kombat 1.


De maker van de serie maakte later duidelijk dat de Omni-Man-trailer niet op NYCC zou zijn, maar plaatste vandaag een nieuwe post waarin hij zei: “maar dat betekent niet dat we niets laten zien.”
Als we naar het schema kijken, is er dit weekend geen echt Mortal Kombat- of NRS-panel op de conventie, dus dit vernietigt onze aanvankelijke gedachten over een nieuw skinpack voor MK1 zoals te zien bij Jean-Claude Van Damme of filmkostuums voor Mortal Kombat 11.


In plaats daarvan hebben we onze ogen gericht op een “Invincible & The Walking Dead Vier 20 Years” panel met Robert Kirkman op zaterdag 14 oktober om 12:15 ET.


Boon heeft misschien gezegd dat ze geen trailer voor Omni-Man zouden hebben, maar hij zei niets over een teaser die een van zijn intro’s zou kunnen bevatten versus zijn intro’s of iets dergelijks.

READ  Electronic Arts publiceert het "volgende geweldige jachtspel" van Omega Force-studio Koei Tecmo


SNK zal er ook bij zijn als ze het “SNK Universe Project” zullen starten, dat zich wil uitbreiden naar nieuwe media, en ze zullen een speciale film laten zien op de Shueisha XR-stand in New York City.Afgezien daarvan lijkt het er echter niet op dat Capcom, Bandai Namco of Arc System Works officieel aanwezig zullen zijn op NYCC, ook al hebben ze daar de afgelopen jaren dingen te laten zien.


Het heeft misschien niets met de vechtgame te maken, maar Dragon Ball heeft donderdag om 12:45 uur ET ook een speciale paneldiscussie, waar ze een soort “mysterieuze nieuwe trailer” beloven.


Er zullen naast vele andere games ook toernooien zijn voor Street Fighter 6, MK1 en Tekken 7, dus er kan een verrassing zijn, zelfs als we daar op dit moment enigszins aan twijfelen.


New York Comic Con vindt plaats van 12 tot en met 15 oktober in het Javits Center in Manhattan, New York City.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *