Bekijk deze gids om Local Coop op pc te spelen

Stranded Deep is een van de beste survivalgames die er momenteel zijn. Spelers ervaren de reis van een man die net een vliegtuigcrash heeft overleefd en nu met weinig middelen en gereedschap op een onbewoond eiland is gestrand. Spelers zullen objecten in hun handen moeten nemen, op dieren moeten jagen, naar middelen moeten zoeken en roofdieren moeten afweren om in het spel te blijven. Veel spelers willen leren: wordt Stranded Deep een multiplayer-game?

Wordt Stranded Depp multiplayer?

Veel spelers willen proberen te overleven op een onbewoond eiland met hun vrienden. Stranded Deep multiplayer-game is al beschikbaar voor spelers, maar er zit een enorm voordeel aan. Spelers kunnen het spel spelen via lokale samenwerking op pc, Stranded Deep-multiplayer is momenteel niet beschikbaar voor consoles, maar rapporten geven aan dat het in de toekomst beschikbaar zou moeten zijn via de Stranded Deep-update. Spelers kunnen het split-screen-spel Stranded Deep op pc spelen en hier is hoe het te doen:

  • Spelers moeten Stranded Deep downloaden en vervolgens een invoeroptie in het hoofdmenu selecteren
  • Ze kunnen Stranded Deep-multiplayer spelen met één persoon op het toetsenbord en de muis en één op de console, of beide op hun consoles.
  • In het item moeten spelers naar beneden scrollen totdat ze het gedeelte Controllers bereiken, en hier zien ze de muis, het toetsenbord en de console geschreven. Daarnaast staat er een kleine P1 geschreven, dit is de eerste speler.
  • Spelers hoeven alleen maar op P1 te klikken om het in P2 te veranderen zodat de andere speler dit apparaat in het spel kan gebruiken.
  • Vervolgens moeten spelers op een nieuw spel klikken en vervolgens in modi, ze moeten het veranderen van singleplayer naar coöperatief, op deze manier kunnen ze met hun vrienden genieten van Stranded Deep.
READ  Onzichtbare spelers verpesten Warzone

Waar vind je wimpers in gestrand?

Een diep gestrande huid is een zeer belangrijke hulpbron in het spel. Het wordt gebruikt als formuleringsingrediënt voor de meeste recepten, zoals tools, formules, enz. Deze recepten bevatten ruwe bijl, ruwe hamer, ruwe boog, pijl, harpoenpijl, verband, bruiningsrek en weefgetouw. Dit is een belangrijk onderdeel omdat het wordt gewonnen uit hernieuwbare bronnen. Het leer kan worden gemaakt van vezelachtige bladeren en er moeten 4 vezelige vellen worden gebruikt om het leer te vormen. Het verkrijgen van deze hulpbron is cruciaal in het spel. Diepe, vezelige gestrande bladeren kunnen worden verkregen door een yuccaboom te oogsten of palmzaailingen in het wild te breken.

Foto: PlayStation Twitter

Written By
More from Max Mcgee

Volgende maand kijken we voor het eerst naar Final Fantasy 14 patch 5.5

Het goede nieuws blijft deze week naar voren komen voor een van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *