Valheim mod converteert het naar Azeroth WoW

we hebben gehad Valhaim Spelers Bouwt onderdelen van World of Warcraft In de Vikingen spelEn nu is iemand de hele kaart aan het herschikken om een ​​sneeuwstorm weer te geven MMORPG-spel.

Valheim of Warcraft verandert de wereld van de Iron Gate Overlevingsspel In Azeroth, inclusief alle standaardgebieden voor WoW 9.0. Outland en Shadowlands ontbreken voorlopig, maar je hebt Eastern Kingdoms, Kalmdor, Azoremith Isle, Northrend, Wondering Isle, Bandaria, Broken Isles en meer. Het totale landoppervlak moest enigszins worden samengedrukt om ze allemaal te passen, maar verder zouden de meeste hoeken van Azeroth intact moeten zijn.

Tijdloos eiland is het startpunt, de Eikthyr-altaren zijn al overal verkrijgbaar om door de plaats te reizen en er zijn routes voor diepe ballonnen, schepen en trams. Om het te installeren, moet u eerst een back-up maken van al uw gegevens en vervolgens Better Continents gebruiken. Van daaruit kun je de wereld erdoor downloaden Nexus mod, En pak het uit waar je Realms Directory zich ook bevindt – standaard is dit AppData / LocalLow / IronGate, dan Valheim, dan Realms – voer dan het spel uit, selecteer VoWAzeroth, en je gaat weg.

Schepper Kromek somt meer open slagvelden op, voegt meer kosmische aspecten toe en bouwt meer Warcraft-achtige dorpen en herkenningspunten om de algehele sfeer te versterken.

Hier is een screenshot van Echo Isles:

Modding begint al een vlucht te nemen in Valheim, waarbij spaarders er een 1.000 mensen MMO, En de Je laten rijden op de lox. Hier Alles is in zicht via de Valheim Roadmap. Pas zoals altijd voorzichtig aan.

READ  Pokémon Go Player viert zijn sportschoolcontract van 1332 dagen en verliest het onmiddellijk wegens vals spelen

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Dit Valhaim-amendement converteert dit naar Azeroth Wow”, “Type”: “Publication”, “Category”: “Valheim”}, “User “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” Simulatie “,” title “:” Valheim “,” genres “:[“Simulation”]}}}}

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *