Eid-tip van Shah Rukh Khan: ‘Geef jezelf een knuffel’

Eid-tip van Shah Rukh Khan: ‘Geef jezelf een knuffel’

Shah Rukh Khan heeft een geestige suggestie ter gelegenheid van Eid, in een tijd van sociale afstand. Feestelijke begroetingen op zijn geverifieerde Twitter-account op zaterdagmiddag, adviseerde de acteur iedereen om zichzelf een “zelfomhelzing” te geven op Eid, omdat normaal knuffelen dit jaar niet mogelijk zal zijn vanwege de Covid-pandemie.

Shah Rukh Khan.Instagram

“Eid Mubarak voor iedereen. Moge deze dag en eigenlijk elke dag vrede, geluk en gezondheid brengen aan al je geliefden. Iedereen geeft jezelf een knuffel”, tweette Shah Rukh Khan.

De acteur deelde ook een silhouetfoto van zijn jongste zoon AbRam, terwijl hij zijn handpalmen strekte in gebed.

Fans van de superster wensten hem bij deze gelegenheid. “Eid Mubarak aan jou en degenen die je in je hart draagt. Bedankt voor het tweeten van Shah maakte mijn Eid compleet. Zo’n mooie foto van de kleine zonnestraal. Blijf gezegende Shah met liefde, hoop, geluk, vrede en gezondheid.
Ik hou van je #SRK “, zei een fan.

abram schets

Shah Rukh Khan met zijn zoon.

‘Wat een prachtige foto! Het silhouet van een dierbare engel in zwart-wit, de aanblik van onschuld, die vrede, geluk en gezondheid wenst voor iedereen zoals zijn lieve vader. Toen ik AbRam en jou zag, zie ik hoe LIEFDE eruit ziet. Eid Mubarak voor jullie allemaal. May Life wikkelt je met liefde en zijn beste gaven. Heel veel liefde “, schreef een andere fan.

“Deze foto is zo spiritueel en puur Abram moet zo trots zijn om jullie allemaal te hebben .. dankjewel om ons onze zegeningen te geven met zo puurheid .. jouw bestaan ​​laat ons geloven in God”, zei een andere fan.

READ  Nintendo Switch-gebruikers op internet verrast met een exclusieve freebie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *