Yeh Rishta Kya Kehlata Hai’s Shivangi Joshi vs Kasautii Zindagii Kay 2 actrice Erica Fernandes ‘vermogenssaldo

TV actresses Shivangi Joshi and Erica Fernandes

Shivangi Joshi; Erica FernandesInstagram

Shivangi Joshi aka Naira van Yeh Rishta Kya Kehlata Hai en Erica Fernandes aka Prerna van Kasautii Zindagii Kay 2 zijn twee populaire tv-actrices en genieten van een enorme fanbase.

Shivangi’s (22) chemie op het scherm met Mohsin Khan aka Kartik is enorm geliefd bij de kijkers van de langstlopende dagelijkse soap Yeh Rishta Kya Kehlata Hai. Dat is de rage voor het stel op het scherm dat ze door hun fans liefdevol “Kaira” worden genoemd.

Aan de andere kant koestert Erica (23) het succes van Kasautii Zindagii Kay 2, een van de best beoordeelde televisieshows. Het liefdesverhaal van de hoofdpersonages Anurag Basu (Parth Samthaan) en Prerna en de dramatische wendingen in de verhaallijn houden de kijkers betrokken.

Er is geen tweede gedachte dat de cast voor zulke succesvolle shows extra inspanningen moet leveren en de klok rond moet werken en ook een flink bedrag moet betalen. In feite behoren zowel Shivangi als Erica tot de best betaalde tv-actrices.

Laten we eens kijken naar het vermogen van Shivangi en Erica.

Shivangi’s nettowaarde:

Shivangi maakte haar televisiedebuut in 2013 met Khelti Hai Zindagi Aankh Micholi van Zee TV. Vervolgens maakte ze deel uit van verschillende populaire tv-shows, waaronder Beintehaa en Begusarai, voordat ze de rol van Naira in 2016 in de wacht sleepte.

Naast het optreden in verschillende shows door de jaren heen, verdient Shivangi ook via vele tv-advertenties en is het een trotse eigenaar van een luxe auto. Volgens een rapport in IWMBuzz wordt het nettovermogen van de prachtige actrice geschat op $ 2 miljoen (Rs 14 crore) vanaf 2019.

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Yeh Rishta Kya Kehlata Hai acteurs, Yeh Rishta Kartik Naira dating

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai casten Mohsin Khan en Shivangi JoshiShivangi Joshi / Instagram

Het vermogen van Erica Fernandes:

READ  Het Beste Smart Watch Recensie 2021

Erica, die in 2014 de winnaar was van Pantaloons Femina Miss Maharashtra, is een ster op sociale media en een YouTuber. Haar reis- en make-upvlogs zijn een hit onder fans. Erica heeft ook bijgedragen aan de Tamil-industrie voordat ze een stempel drukte op haar debuut tv-show Kuch Rang Pyaar Ke Aise Bhi.

Volgens een rapport in Republic World wordt het nettovermogen van Erica vanaf 2020 geschat op Rs 6-7 crores. Ze bezit naar verluidt ook een paar luxe auto’s en een appartement in Mumbai.

Kasautii Zindagii Kay 2

Anurag (Parth Samthaan) en Prerna (Erica Fernandes) in Kasautii Zindagii Kay 2Twitter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *