Benzinestationsimulator is een echt binnenkort videogame

Heb je je ooit afgevraagd hoe het voelt om een Benzinestation? Nou, vraag het je niet langer af als je je nieuwsgierigheid eenmaal hebt gestild met de aankomende Gas Station Simulator voor pc. Deze downloadbare game is beschikbaar op stoom- In 2021 met een gratis introductie is het nu klaar om te downloaden. Kun jij het beste benzinestation van de stad runnen?

Benzinestationsimulatie is nu veel meer dan alleen gas in de auto’s van klanten pompen. Net zoals het bezitten van een benzinestation in werkelijkheid, zijn er een heleboel andere taken die succes vereisen. Buitenonderhoud, renovaties en reclame maken deel uit van dit interessante simulatiespel.

Op basis van inleidende shots beginnen spelers een vervallen benzinestation te kopen in een verlaten stad in westerse stijl. U moet werken aan het schoonmaken van de plaats als u ziet dat klanten betalen om te stoppen om wat gas of snacks te kopen bij uw tankstation. Renovaties zijn ook nodig om jarenlange verwaarlozing aan te pakken en de kwaliteit van uw investering te verbeteren.

ginder Budget voor evenwicht En tijd is alles, aangezien u uw tijd in het opbouwen van een bedrijf in evenwicht moet brengen met tijd doorbrengen binnen redelijke grenzen. Als u geïnteresseerd bent in het starten van een bedrijf, is Gas Station Simulator een geweldige plek om uw vaardigheden aan te scherpen.

Ben je een beetje zenuwachtig om je zuurverdiende geld uit te geven alsof je een benzinestation bezit? Geen probleem, Steam heeft een gratis demo die je kunt downloaden om je een idee te geven van wat je kunt verwachten van de volledige game-release die later dit jaar wordt uitgebracht.

READ  Viering van 40 jaar Roland TR 808 als 808-dag; kijk hoe het moet

Op het eerste gezicht zou het spel over het bezitten van zoiets gewoons als een benzinestation belachelijk moeten klinken, maar dit unieke spel is ontworpen om je een nieuwe waardering te geven voor ‘s werelds enorme benzineleveringsnetwerk.

More from Madison Garrett

Met je kat praten, kan dat? – TechGirl

Het moet zijn omdat ik net twee nieuwe katten heb binnengehaald, maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *