Downloadlink voor COD Mobile Season 4 Test Server

– Advertenties –

Activision plaatste onlangs een community-update over de officiële subreddit getiteld Call of Duty: Mobile. De ontwikkelaars publiceren regelmatig korte berichten over hun spel en pakken problemen binnen het spel aan; Indien aanwezig; En de release van informatie over nieuwe functies die in de game komen. Er werd ook een openbare testrelease uitgebracht in een aantal community-updates en het vierde seizoen van COD Mobile werd gelanceerd.

De openbare testrelease is als een bètatoepassing waarin nieuwe functies voor het eerst worden getest voordat ze op wereldwijde servers worden vrijgegeven. Een beperkt aantal testers heeft toegang tot deze versie van de game en kan nieuwe items, kaarten en andere nieuwe toevoegingen uitproberen.

Hoe kan ik COD MOBILE SEASON 4 PUBLIC TEST BUILD downloaden?

COD Mobile krijgt zeer binnenkort de seizoensupdate en deze nieuwe functies zullen voorlopig worden toegevoegd aan algemene buildtests. Spelers kunnen de game voor verschillende platforms downloaden via de onderstaande links.

Voor Android-apparaten:

Voor iOS:

  • Download Test Flight en download het spel door op te klikken Hier.

In totaal kunnen 30 tot 40.000 aanvragers zich aanmelden voor deze testronde en elk platform heeft een score van 10.000. Deze testversie zal ongeveer de komende twee weken draaien, maar er is geen officiële einddatum vastgesteld. Spelers kunnen in principe de volgende veranderingen verwachten tijdens het spelen van deze versie.

  • Clanoorlogen
  • Veranderingen in wapenbalans (NA-45 nerf, AS Val buff, meerdere operatorvaardigheden die BR gebruiken)
  • Nieuwe MP-kaart – Koepel

Men kan zich registreren voor de vierde openbare COD Mobile Season-test door in te loggen als gast, aangezien de gegevens aan het einde volledig zijn gewist en spelers zich opnieuw moeten registreren voor de volgende update. Zorg ervoor dat je het spel downloadt en zo snel mogelijk inlogt, want de slots zijn erg beperkt.

READ  De releasedatum van Crash Bandicoot voor mobiel is later dan u denkt

Lees ook | Deze dappere voicechat wordt nu opgenomen door Riot Games

Written By
More from Eda Greene

Mobiele strategiespel Game of Thrones: Conquest voegt 30 tekens toe in grote update | Lidwoord

Warner Bros.Games en HBO hebben een grote update uitgebracht voor Game of...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *